Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Af alvazszam: Egy szam ket...

Donjon kérdése:

Af alvazszam: Egy szam ket utanfuton a rendszerben. Kicsit hosszu,de erdemes elolvasni. Jart-e mar valaki igy es mi lett a vege?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy utánfutom ami 2 honapja vettem. Van benne egy AF-es alvazszam mert egyedi. Felujitottam es tegnap vittem vizsgara. Utolso vizsgaja 2008-ban jart le. A vizsgan szoltak a sracok, hogy rendszam alapjan nem ismeri a gep es ha beutik az Af-es alvazszamot akkor egy masik utanfuto jon elo masik rendszammal. Es a kepeken tenyleg ott virit az en AF-es alvazszamom azon a futon es 2010-tol vannak vizsgakepek. Egy teljesen mas parameterekkel suly szin stb... es mas rendszammal. Nos en rendesen atirattam az utanfutomat a nevemre ket honapja, annyi hogy uj forgalmi nelkuli atiras tortent a vizsga hianya miatt, de a rendszerben az en nevemre kerult gond nelkul es a forgalmimban is benne a nevem jegyzetkent lepecsetelve alairva. Szoval van eredetvizsgam, forgalmim abban helyesen a rendszamom, sot rongalodas miatt uj rendszamot is vettem. Az okmanyirodaban teljesen letezik minden nincs semmi tiltas stb... Az szjp rendszer felismeri a rendszamom meg tudom nezni benne. Fura is, hogy a vizsga allomas nem. Lattam! Tenyleg nem talalja rendszamra es alvazszamra mast dob. Megyek a felugyelethez. Kerdesem jart-e mar valaki igy? Ha igen mi lett? Koszi es szep napot :)

2022. máj. 28. 10:31
 1/1 A kérdező kommentje:
A megoldas a kozlekedesi hatosagnal van :) Sima ugy es nagyon rendesek :)
2022. júl. 8. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!