A wins hűtőtömítő alkalmazása után le kell-e cserélni a hűtőfolyadékot vagy maradhat a rendszerben a hűtőtömítő?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 12:26
1/6 anonim válasza:
Ha ez az a trutyi, amit beleöntesz, mert lusta vagy kicserélni a szivárgó hűtőt, akkor már mindegy neki.
Én vettem egy ilyen autót, ahol nem találta meg az előző tulaj a szivárgást és locsolt ilyen xart bele. Utána cserélhettem 2 elektromos szelepet is fűtőkörben, mert azt is “összeragasztotta”.
2/6 anonim válasza:
Az a faca ezekben hogy a blokk hűtővíz nyílásaiban is lerakódik, utána csodálkozunk miért forr fel a motor.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval. Régi swiftről van szó. A fűtő radiátor szivárok és büdös. Vagy belelököm egy jó nagy gödörbe, vagy ezt megcsinálom vele és használom még amíg megy....
2021. szept. 10. 14:00
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ugyanezzel a problémával kb. 6-7éve megcsináltam ezt a tömítős dolgot, akkor rendbetette.
2021. szept. 10. 14:00
5/6 anonim válasza:
Az olyan autókba jó, amiben a termosztáton meg a szivattyún kívül csak a víz van. A termosztát beállhat, de nem törvényszerű. A stiftben működhet, mert viszonylag egyszerű motorja van. Azért figyeld a hőfokot.
6/6 anonim válasza:
Értem, akkor jobban jársz te is meg az autó is ha belököd egy jó nagy gödörbe, vagy ha ennyire lecarod akkor add el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!