Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóval max. milyen távolság...

Robogóval max. milyen távolságokra közlekedtek településeken kívül?

Figyelt kérdés
Főutakra nem akarok kimenni, ahol 80-100 al is mennek autók, de gondolom az ilyen másodrendű, kevésbé forgalmas útvonalak viszonylag biztonságosan járhatók robogóval is.

2022. máj. 28. 01:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Altalaban 10-15km-re mentem el robogoval de volt egyszer amikor egy csaj miatt elmentem 1 oranyira is 40kilometert :D

Az ut fele fouton volt, utana pedig egy kisebb uton mentem ami egyaltalan nem volt forgalmas.

Altalanossagban ami autoval 30 perc az robogoval 1 ora.

Egyszer pedig 55 kilometert robogoztam szinte vegig egy forgalmas foutvonalon.

Ma mar azert nem mennek ilyen messzire mert nem is a tavolsag a gond hanem hogy a robogo lassu, nem kenyelmes hattamla nelkul 1 oraig ulni rajta. Ha esetleg lerobbansz akkor nem tudnak hazavontatni mint az autot hanem kell valami utanfuto vagy kisbusz. Ha defektet kapsz akkor nem tudsz kereket cserelni rajta az ut szelen.

Ha pedig elkezd esni az eso akkor nagyon gyorsan atazol.

2022. máj. 28. 04:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a max a szomszéd településen lévő munkahelyem, ez esetemben 6,5KM háztól melóig.
2022. máj. 28. 06:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyszer mentem robogóval munkába, 25km, ebből kb. 15km a 4-esen. Akkoriban még nem volt tehermentesítve és a 4-es főút, mint az egyik legfontosabb tranzitvonala, tele román kamionosokkal, az ország legveszélyesebb útja volt, kétszer annyi balesettel, mint a második legveszélyesebb. Nem mondom, hogy kifejezetten biztonságban éreztem volna magam, meg azt sem, hogy bevállalnám nap mint nap, de egyszer belefért, nem történt semmi.
2022. máj. 28. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha van kerékpárút, és nincs segédmotorral behajtani tilos tábla, használhatod azt is. Én is azon járok 6 km-re.
2022. máj. 28. 07:50
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Barátnőmhöz mentem vele kétnaponta 52km-re. Másfél óra kényelmes motorozás volt.

Azért autóval jóval egyszerűbb az M0-son menni.

2022. máj. 28. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 M0-ra fel sem hajthatsz robogóra. Találj ki valami jobbat.
2022. máj. 28. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:
robogóval*
2022. máj. 28. 09:33
 8/11 anonim ***** válasza:

30 km a legmesszebb ahova elmentem.

De vannak olyanok akik babettával túráznak több száz kilométert.

2022. máj. 28. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:

#6 Találj ki valami olvasnivalót, hátha javul a szövegértésed.

Gyálra mentem Pest másik feléről. Mocival át a városon, autóval M0-n.

2022. máj. 28. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna a városhatár táblát elhagyni vele. Nem arra való. Arra ott az autóm.
2022. jún. 16. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!