Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Suzuki 1.3 Swift-nél mit...

Egy Suzuki 1.3 Swift-nél mit jelenthet a Check Engine lámpa?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ami a vagyon és személy(manapság már a környezet is)védelmet veszélyeztetheti, bármi lehet. Pl. katalizátor problémától jobban szennyez az autó, levegőmennyiség mérő koszos, akkor nem jár olyan szépen az autó, nem elég jó a benzin-levegő keverék, többet fogyaszt az autó és ilyenek. De miért kell ezen ennyit lovagolni? Nem mind1 neked milyen lehetőségek vannak? Elviszed szerelőhöz, kiolvassa a hibakódot, megcsinálja, kifizeted, aztán újra jó az autó.
2022. máj. 27. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
ez melyik suzuki? régi vagy 2005 től? csak a legfontosabb nem hangzott még el
2022. máj. 28. 11:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazából fogalmam sincs. :D Nem lehet valami új. Egy lerúgott fostalicska forgalmi meg minden nélkül. Hobbira vettem. Egy tünete van, hogy ugrál az alapjárat. Azt mondták, hogy egy tömítést kell cserélni, de azóta felvillant a Check Engine lámpa, és a kérdés igazából nem azért merült fel Bennem, hogy majd a válaszok alapján megjavítom, vagy valami, mert annyira nem érdekel, hanem az merült fel Bennem, hogy mely alkatrészek meghibásodása esetén villanhat fel ez a jelzés. Tényleg csak így informatív jelleggel érdekelt a történet, azt hittem, hogy csak pár lényeges egység van ellátva valamiféle szondával.
2022. máj. 28. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
te nem tudod milyen autód van? hogy néz ki lapos vagy mosógép?
2022. máj. 28. 14:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, mert nem érdekel. Kimehetnék megnézni, de esik az eső. A vételnél egyetlen egy dolog érdekelt, hogy legyen meg mind a négy kereke és tudjon menni. Egy bizonyos cél érdekében vette, azt már teljesítette, szóval nem tulajdonítok Neki túl nagy lehetőséget, csak érdekelt, hogy egy ilyen olcsó, régebbi autónál mikre utalhat ez a visszajelző. Ezért is mondom, hogy nem érdekel, nem fogom elvitetni egy autószerelőhöz kiolvastatni, mert sem a pénzt nem éri meg Számomra, sem pedig az érdekeltségemet sem fedi igazán, hogy ezzel szórakozzak. Mint mondtam, leginkább elméleti szinten érdekelt, hogy egy ilyen jelzés esetén teszem azt az út szélén a semmi közepén pontosan mit is kéne csekkolnom a motortérben, ha már erre utasít a lámpa. De tudod mit?! :D Kimegyek és megnézem, hátha van Rajta valami gyártási év, vagy valami, ha még le nem rohadt, mert a padló az kábé Flintstones . :)
2022. máj. 28. 14:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Mégsem mentem ki. Jobban esik, mint az előbb.
2022. máj. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!