Adott egy autó. lent leírtam jópár modot, ezek közül melyik legális, illetve hogy lehetne megoldani őket (kell-e beiratni v nem)?
tehát a következők lennének:
widebody kit + gt wing (libertywalkra gondoltam)
fóliázás (egész autóra)
matricázás (brutális mennyiség + nagyok is)
rádió kicserélése kijelzőre (műszerfalat szét kell szedni)
motorinfo-mérő (OBD2 portos)
üléscsere (gyári kicserélése állítható sparco ülésre)
illetve kormánycsere
válaszokat nagyon köszönöm :)
Szép a lista, de ami szerintem kritikus:
Kormánycsere.. milyen is az ADOTT autó?
Ha a kormányban van a légzsák akkor kizárt dolog a papírozás.
Üléscsere: rögzítési pontok? Ebbe a típusba (ADOTT autó) létezik-e hozzá gyári ajánlás. Ha nem, mint fent, de minimum necces.
Többit nem taglalnám, sok közülük mehet, semmi köze az autó biztonságos voltához.
Motorinfo egyáltalán nem illegális, azok csak információk.
Kormányt semennyire nem tudnád itthon.
Fóliázást ha színazonos akkor nem kell.
widebody-t se tudnád itthon papírozni.
Rádiót kicserélheted nyugodtan.
Legegyszerűbb ha ezt megépíted, kiviszed németekhez, ott levizsgázik majd honosítani megint itthon és akkor minden bekerül a forgalmiba.
Még az üléshez: az ülésben van érzékelő, hogy ülnek-e ott.
Ezzel integrálódik az ütközésvédelmi rendszerbe, mert ha nem ülnek az anyósülésben, akkor az nem durran.
Különböző mértékűek különböző autóknál a biztonsági elemek együttműködése, de nyilván alap, hogy az eredeti védelmi szintet kell biztosítani.
Merthogy: ha nem ül mellém senki, egy büdös szót sem szól.
Ha beül a barátnőm, rövid idő múlva a rendszer hisztizik, hogy nincs becsatolva.
Így része az ütközés védelmi rendszernek.
#3 köszi a választ
tehát ha jól értem, németbe vigyem ki TÜVre, majd ismételten haza...
ehhez mi kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!