Knight Rider féle ledsor kocsi orrára legális? Ha igen- (ha nem), hogy lehetne megoldani? Muszáj boltból venni?
Ha forgalomban kiszúrják a rend őrei,nem csekély pénzbírság
várható. Esetleg rossz napjuk van még elküldhetnek soron
kívüli műszaki vizsgára is.
de mi a probléma vele?
eltereli mások figyelmét?
talán ezek az új ledes, meg erős fényű világítások nem?
am úgy gondoltam, hogy rákapcsolnám akkura, és akkor kapcsolna be, ha záródnak az ajtók
" és akkor kapcsolna be, ha záródnak az ajtók"
Ezt hogy kell érteni? Az utastéren belül?
Amit írtam az arra vonatkozik ha kint a kocsi elején van és menet közben működik.
egy szóval nem mondtam, hogy menet közben működne.
akkor kezdene el az a kis fénycsík jobbra-balra menni, amikor záródnának az ajtók
"Knight Rider féle ledsor kocsi orrára legális? "
Nekem nem ez jött le a kérdésből.
Egyszer már vagy 20 éve egy haverom csináltatott velem ilyesmit halogén reflektorokkal, IC-vel, tranyókkal és relékkel, a szélvédőn belülre az ablak tetejére. Alul el volt választva a belső tértől, hogy ne zavarja őt mint vezetőt.
Nem is erre használta (volna), mint írod, hanem amikor valami siethetnékje akar, akkor megvillogtatja, megfuttatja oda-vissza kék szűrő mögött.
Azelőtt hivatalból volt neki hasonló, de ott hagyta a "céget". Végül nem tudta elintézni, hogy fent maradhasson neki, hiába voltak ott haverok. Végül az volt a kompromisszumos megoldás, hogy mivel először fogták meg ezzel így asszem nem kapott büntit és le kellett szerelni. Viszont mondták, ha megint megfogják vele, akkor már nem lesz pardon.
Szóval csak a saját garázsban, udvarban villoghat, esetleg közúti forgalomtól elzárt helyen, kint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!