Volkswagen Polo 1.4 2005 9N nem nyílik a jobbhátsó ajtó.Kívülről se,belülről kilincshúzásra se.Feljön a pöcök de vissza is sülyed.Hogy nyithatnám ki?Ajtó kárpitot hogyan lehet leszedni sérülés mentesen?
Ajtókárpitot leszeded.
Általában van 2-3 csavar elrejtve, azokat kitekerni.
Utáni oldalról elkezdeni kifeszegetni a kárpitot, hogy a bolhák kipattanjanak. Ha ügyesebb vagy, nem törik el egy sem.
Általában 20-25 cm-enként van 1db két oldalán az ajtónak és az alsó részén.
Ha ezek kipattantak akkor két oldalt megfogod a kárpitot és felfele húzva ki fog jönni.
Utána már gyerekjáték kinyitni belülről.
Ez is segít valamennyit.
https://www.youtube.com/watch?v=36jAkie2CM8&ab_channel=Giann..
köszönöm a választ! de úgy leszedni az ajtókárpitot hogy zárva az ajtó nagyon nehéz,de megpróbálom.Muszály lesz mert mindkét hatsó ajtó zárva már.
:( :( :(
már azzal is kiegyeznék ha már nem működik a kp zár,hogy a kis pöcök le fel húzásábval tudjam nyitni zárni.míg nem veszek jó zárszerkezetet.
Szia!
Sikerült végül leszedni, úgy, hogy zárva volt az ajtó?
Nekem is hasonló a problémám.
2003-as 1.2-es 9N polo. Bal oldali hátsó ajtó nem nyílik ki.
Ma egyszer kinyitottam és bezártam és azóta nem tudom kinyitni. Hallom ahogy a zár lezár és kiold, a pöcök is mozog olyankor, de mégsem mozdul meg? Esetleg valaki tudna nekem segíteni? Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Sajnos hasonlo problemaval kuzdunk. Mar 2 ajto is be van ragadva, szoval, szuperul halad a dolog.. '04es 1.4 9N Polo.
Az elso ajtokat sajnos csak roncsolassal lehet szetszedni, belulrol a karpitot cserelni kell utana, a hatso ajto elmeletben lehetseges karkozas nelkul, de gyakorlatban nem ugy tunik.
Karosszeria lakatost mondjak hogy meg tudja csinalni, de gondolom o is ugy hogy tonkreteszi es utana javitja a rongalast..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!