Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy 12,5 négyzetmé...

Ladanyiz kérdése:

Szerintetek egy 12,5 négyzetméteres garázsba milyen autó férne el? Érdemes e ekkora garázst megvásárolni? Szélessége: 2,45 méter Hossza: 5 méter Belső magasság: 2 méter

Figyelt kérdés

#12,5 négyzetméteres garázs
2022. máj. 22. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd meg. Ha van autód, akkor tárolni akarsz majd ott +4 gumit (nyáron a télit, télen a nyárit), néhány szerszámot, alkatrészt stb. És baromi kellemetlen, hogy autóvásárlásnál vagy cserénél nem azt kell nézned, milyen autó lenne jó neked, hanem, hogy mi fér be a garázsodba.

Én ilyen kicsi garázst akkor vennék,

a) ha motorkerékpárt tartanék benne;

b) ha általános tárolónak használnám.

2022. máj. 23. 09:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelőnek köszönöm.

Megnéztem a mai, néhány éves autókat, és ha be is tudnék állni velük, az ajtókat nem is tudom kinyitni bent, max ha az egyik falhoz húzódnék erősen úgy tudnék csak kiszállni az autóból. :(

2022. máj. 23. 09:51
 13/19 anonim ***** válasza:

10-es

reggel meg kihúzza?

2022. máj. 23. 11:47
 14/19 anonim ***** válasza:

#13: Kitolja, tapasztalat. Gyerekkoromban én tologattam a nagyfater kocsiját a garázsba ki-be:)

Azért 2.5 m-en be tudsz oldalazni a kocsi mellett akkor is ha teljesen középen áll.

2022. máj. 23. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:

14-re:

És van értelme kínlódni?

Nem az a normál beállás egy autóval, hogy betolod. Ha szintkülönbség van az ajtónyílásnál, adott esetben be sem tudod egymagad tolni.

Kifelé húzni megindítani még nehezebb.

Engem már az zavarna, hogy adott esetben szép ruhában szállok ki az autóból és a keskeny helyen hozzáérek az autóhoz és poros lesz tőle a ruhám. Most arról ne is beszéljünk, hogy szép ruhában-cipőben nem is szívesen állok neki autót tologatni-húzogatni.

2022. máj. 23. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:

#15: Akkoriban nem volt ám ilyen bőség zavara, mint most.

A garázs adott volt, az autóra meg vigyáztak, mert nem lehetett 2 havi berből másikat venni. És nem is jártak a WC-re kocsival, jó ha jeti 1x ki kellett tolni meg be.

Volt egy kis szintkülönbség is, lendülettel áthidalható. Nyilván egy pincegarázsban ezt nem lehet megcsinálni.

2022. máj. 23. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Na meg akkor egy Trabant 600 kg-os volt. Most a kis kategóriás autók is 1 tonna körül/fölött vannak.
2022. máj. 23. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Rossz a sorrend. Először autó, utána garázs. Igazuk van a kommentelőknek. Egyébként ez kb tényleg csak arra elég hogy egy normál méretű autóval éppen beállj, de semmit nem fogsz tudni benne tárolni.
2022. máj. 24. 08:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha van más lehetőség, nem venném meg. Ha nincs más lehetőség, akkor ez is használható.
2022. máj. 24. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!