Első autónak melyiket érdemes venni használt piacról (USA)?
Csak amerikai autó jöhet szóba, mert azokat szeretem. Azon belül is elsősorban FORD vagy CHEVROLET, mert nálunk azok vannak emberi árban és elterjedve.
Keretem max 600 ezer HUF.
Én a FORD Focus MK1-et nézegettem, ami tetszik, 2000-2005. közötti évjáraból.
Más egyéb?
Chevroletben nem vagyok otthon.
Nagy üzletet fogsz csinálni már látom.
Kíváncsiságból rákerestem mi az átlagos hajózási ár, egyik cégnél ilyesmiket írnak.
"The cost to ship a car to Europe ranges from $900 per car in a consolidated container to $2,100 in a 20ft container."
Szóval csak a behajóztatás ennyi, a többi adminisztratív költség még nincs benne.
Vagy félreértem és olyan használt autót szeretnél ami amerikai volt, de már itt van Magyarországon?
Neeeem...
Magyarországon vásárolt használtautóról beszélek.
Én rájöttem hogy mit akar :D
Azt hiszi hogy az Európában rohangáló Fordoknak és Chevrolet-nak bármi köze van az amerikaiakhoz és akar venni egy Chevrolet Sparkot amiből majd úgy könyökölhet ki mintha egy Camaro volna. :DDDD
Ha van esze, vesz egy Suzuki Swiftet. Ha nincs akkor vesz egy lepusztult kacatot, mert ebbe az árkategóriába ez a kínálat, persze saját döntés.
Ahogy a mondás is tartja, mindenki addíg nyújtózkodjék, ameddig a takarója ér. Az álomvilágért még sokat kell dolgozni (vagy lopni...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!