Magyar Komáromban mennyi a benzin ára? Lehet teli tartályt tankolni ha szlovák határtól jövök magyarba tankolni?
Figyelt kérdés
Nálunk Szlovákiában 1,80€ benzín, és nálatok mennyi magyarban? Mikor áprilisban voltam magyarban akkor 480 forint volt. Csökkent az ára? Vagy ment feljebb?
Hány litert tankolhatok magyarban hogy ne kapjak büntetést? Mert úgy hallottam hogy kaphatok büntetést ha nem tudom mennyi liter benzint tankolok.
Hogyan is van ez?
2022. máj. 21. 11:19
12/16 A kérdező kommentje:
Autóba 100 litert, bandaszkaba 20at
2022. máj. 21. 11:52
14/16 anonim válasza:
Akár végig is járhatod a környéken a benzinkutakat, egyik helyen is tankolsz, amennyit engednek, aztán átmész a másik útra és folytatod. Mivel mindenhol egy árban van az üzemanyag, így ez is opció.
15/16 A kérdező kommentje:
Minek 😂 ha már teli tankot tankolok a molban.
2022. máj. 21. 12:03
16/16 anonim válasza:
Szia. Komáromba tankolok mindig, nincs korlátozás,tele van szlovák autóval. Az omv-nél mindig sorok kigyóznak, az útrol sem tudsz rákanyarodni, mindegy h reggel 6 vagy este 6 van.
A mol sem üres, de ott jóval kevesebben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!