Magyar Komáromban mennyi a benzin ára? Lehet teli tartályt tankolni ha szlovák határtól jövök magyarba tankolni?
Figyelt kérdés
Nálunk Szlovákiában 1,80€ benzín, és nálatok mennyi magyarban? Mikor áprilisban voltam magyarban akkor 480 forint volt. Csökkent az ára? Vagy ment feljebb?
Hány litert tankolhatok magyarban hogy ne kapjak büntetést? Mert úgy hallottam hogy kaphatok büntetést ha nem tudom mennyi liter benzint tankolok.
Hogyan is van ez?
2022. máj. 21. 11:19
1/16 anonim válasza:
Csökkenni nem csökkent, feljebb meg nem mehet így maradt 480. Azt hiszem 20 litert vihetsz kannába hogy ne kapj büntetést.
2/16 anonim válasza:
még mindig 480, ugy tudom, hogy még 2-3 hónapig ez is marad
És szerintem jöhetsz nyugodtan, itt is sok a külföldi rendszámos autó
3/16 A kérdező kommentje:
Nem kannarol beszélek hanem arról hogy teli tartályt tehetek e az autóba
2022. máj. 21. 11:30
4/16 anonim válasza:
A legtöbb helyen mennyiségi korlátozás van a benzinkutaknál, egyszerre csak 20 litert, vagy 50 litert lehet tankolni, mindenhol ki van írva.
5/16 anonim válasza:
MOL kúton tankolj, ott simán mehet bele a teli tank.
A kis kutakon vagy nem kapható üzemanyag vagy pár literben bekorlátozták.
6/16 A kérdező kommentje:
És hová van kiírva hogy mennyi litert lehet tankolni?
2022. máj. 21. 11:40
8/16 A kérdező kommentje:
És ha felhívom a Molt és megkérdezem? Ne hogy elmegyek 50 km feleslegesen és nem lehet tankolni teli tartályt
2022. máj. 21. 11:44
9/16 anonim válasza:
#8 Akkor hívd fel. De lehetőleg ne a központban a portát hanem az aktuális benzinkutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!