GuestUser kérdése:
Új autóban nàlatok mennyi üzemanyag volt a tankban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Amikor új autóval mentetek ki a szalonbol mindenki elso utja a legkozelebbi kút volt?? Nekem konkretan porzott a tank. Azt mondtak elso utam a szomszedos shell kut legyen es ha nem erek el majd segitenek. Szerencsere elertem szepen. Nem allt le a motor, de kb 1 liter maradhatott benne mert az 50l tartalyba 49 siman belement. Csak ez az egy negativ eszrevetelem volt az atadas atvetellel. Minden rendben volt, persze azt sem varhatjuk el hogy megtankoljak :) kivancsi vagyok hogy a teszteles alatt miután legyartjak es kerul bele 10 km aztan muszaki vizsga stb.. egy kannányit ontenek bele, hogy pont elég legyen:)2022. máj. 20. 16:07
21/22 anonim válasza:
Amikor kollégám megvette az új autóját engem kért meg hogy vigyem már el a szalonba hogy áttudja venni, mert más nem ért rá erre. Mielőtt odaértünk ami tőlünk 30 km-re volt felhívta az értékesítő hogy tud-e benzint vinni az autóhoz mert nekik az összes kannájuk üres, Ő kb 1 litert beletudott tölteni ami volt nekik mivel amint leálltak a trélerről már le is állt az autó mivel kifogyott egyből az a kevés. Akkor mielőtt odaértünk megálltunk egy kútnál vettünk egy 5 literes kannát illetve a kannát én vettem mert mondtam kollégámnak hogy nekem amúgy is fog kelleni így azt megvettem és telelőttük benzinnel, kifizettük és mentünk az autóért. Ott helyszínen belenyomták neki és mondta kollégám hogy ameddi Ő bemegy tankolni várjam be hogy lehetőleg mögötte menjek ha esetleg van valami akkor tudjak segíteni. Bárelképzelni sem tudtam hogy egy teljesen új autóval mi történhetne de mondta hogy életébe nem volt új autója főleg nem olyan modern és ha esetleg elakad valamiben akkor tudjak segíteni. Persze nekem sem volt életembe új autóm, jó egy időbe új autókat mozgattam egy autógyárban tehát ennyi tapasztalatom van nekem, de az egy másik dolog.
22/22 A kérdező kommentje:
Remélem a garancia az AC pumpa hibàra is kiterjed, ha ilyeneket megcsinálhatnak
2022. máj. 24. 03:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!