Herceg21 kérdése:
Mennyibe kerül jelenleg a kamion jogosítvány , mindennel együtt (C+E,GKI , stb..) ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 23:14
11/14 anonim válasza:
Szent Lacika semmiről sem tesz fel jó videót. Az utóbbiak, mind egy nettó propaganda reklám, tele hazugságokkal. Aki szakmabeli az tudja milyen is valójában egy bolti áruterítős munka, a jogosítvány szerzés, vagy a billencsezés.
12/14 anonim válasza:
#11 ezzel tiszában vagyok , de legalább egy támpontot tud adni a kezdőknek legalább az orvossal és az oktatóval készült összesen kb 5 perces interjú .
Nyilván egy céget ugy mutat be , hogy az jól nézzen ki , lást szotyitrans / wszl egy cég mind a kettő sz.rrágó , de hát fizettek neki és tudod a pénz az pénz az már más tészta , hogy a Szentmöster Lacika el adta magát.
13/14 fczolika válasza:
Én tavaly végeztem OFÀ-n keresztül de szerintem 1,5 millió simán van.1-2 bukás pedig nagyon könnyen összejön.Nekem 1,5 évbe telt,az autó iskolák nagyon lassan haladnak.
14/14 anonim válasza:
#13 1.5 év pont az ofa miatt lett mivel az autós sulik és az oktatók az önköltségeseket előnyben részesítik mivel aki önköltségen csinálja nem kevés pénzt hagyott ott az autós suliban a ofa-tol meg idő mire pénzt kapnak így az vezetési órákat azokhoz igazítják aki nem állami támogatással csinálja mivel aki ki ad 1.5-2 milliót az egész mutatványra az komolyan gondolja az egészet és bukás nélkül vagy max 1 bukással át mennek ritka az aki többször bukik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!