50cm-es motorok közül milyet ajánlanátok?
Vezettem már:
Simson s50b-t
Aprilia sx 50
Babetta 207
Ezekkel szemezek:
Barton fr 4t 50ccm
Illetve
Kuba x boss 50-esekkel
Nem tudom hogy mennyire megbízhatóak a török motorok!(kuba x boss)
Illetve a bartonról azt sem tudom milyen ország gyártja, és hogy az mennyir megbízható.
Milyen 50cm3 motorokat ajánlanátok?
EGY KIKÖTÉSEM VAN:
-ÚJ LEGYEN, 0 km-el.
Ha lehet 1 000 000 Ft összeg határig.
50cm3-re fölösleges lenne többet kiadni.
Egy Yamaha r6 race 2022 3,8m ft. 600cm3. Az megéri a pénzét.
De ennyit adni egy 50-esért, soha az életbe nem adnék.
Válaszokat köszi előre is!
Vagy le lehet folytani a motorokat 50cm3-re?
pl. 125-250-500-600-eseket is? XD
Nem ragaszkodnék az újhoz. Nekem Aprilia SX50-esem van, de nagyon jó kis moci, és itthon is kapsz hozzá alkatrészt ha szükséges. Ilyen szempontból sem vennék noname motort. Ha meg kevés, akkor tuningolhatod 70-80-as hengerrel . Használtan 3-400 körül már nagyon szépeket lehet kapni. Lehet 1-2 év és nagyobbra vágysz majd, akkor meg jól jön az amit megspóroltál.
Köszi a választ aprilia sx50-ek tetszenek, 300-500 ezer között látom én is őket.
Csak nem tudom hogy mennyire foglalkozós, mint pl. a simson s50-s51...
Állandóan szerelgetni mert mindig van valami baja a korukból adódóan! :D
Na igen ez zavar engem is, hogy senkinél sem láttam még ezeket a márkákat magyarországon XD
Kuba - török motor
Barton - német motor
Egyébként vásárló erői szempontból annyit hozzátennék hogy havi
1 500 000 Ft-ot keresek átlagban.
Nekem az a barton motor tetszik.
Németország itt van a szomszédban.
Meg alkatrészt bele tenni szerintem nem lehet nagy dolog, elvégre nem egy csúcs 500cm3+ motorról van szó, mint 1 harley davidson.
Ezért is akarnék újat venni, 0km-el.
Csak-csak kevesebbet kéne szerelgetni, mint egy 10-50 éves motort.
Vannak róluk videók.
Ne mondd ár hogy 800-900 ezer Ft-os motor
(németben is ennyi az ára 2049 euro)
Nem fog menni annyival?:)
A szaros simson megy 80-al?
Az 50 éves szar?
Amit minden használat után szerelgetsz?:D
Vadi új meg nem?
Nézz rá videókra youtubeon és utána írj.
A török valóban szar.
De a barton nem.
Nem véletlen van készlethiány belőle (piros-fekete színből).
Meg majd havi 1,5m ft-ból veszek egy 20-50 éves motort.
Jó ötlet. Csodálatos. XD
Hol látod te, hogy bárki is írta volna, vegyél Simsont? Mindenki nagyívben tesz rá, hogy te mit veszel, csak éppen tévedésben élsz, mert a nagy német csodád valószínűleg azért hiánycikk, mert nem jönnek hozzá Kínából az alkatrészek. Mellesleg tudod, hogy a németek miért viszik annyira a Simsonokat? Elmondom. Náluk keményen betartják a segédmotorkerékpárokra vonatkozó 40km/órás szabályt, és az új motorok nem mehetnek többel. Ezt a szabályt meg valamikor 1990 körül vezették be, és ami ez előtt került forgalomba arra nem vonatkozik. A Simson meg ilyen, tehát legálisan száguldozhatnak vele, ráadásul az tényleg 100% német.
Nézd csak meg ezen a videón a Derbit, ez se megy többet 40-50nél, közben 8200-at forog, a te Bartonod még ennyit se fog a leírása alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!