Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha szervizbe viszed a kocsid,...

Ha szervizbe viszed a kocsid, akkor előtte leszoktad mosni, kitakarítani,porszívózni ilyesmi?

Figyelt kérdés
Mármint ha tervezett karbantartásról van szó.

2022. máj. 11. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
2022. máj. 11. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát semmi esetre sem egy szemétdombot viszek oda. (De nekem ehhez nem kell extra nagytakarítást tartani, mindig elfogadható állapotban tartom, mégha nem is tökéletesen tiszta)
2022. máj. 11. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alap szinten, de nem patika tisztára. Pl. a sznőnyeget kirázom, de nem porszívózok. Lemosni mondjuk mindig lemosom, ha mocskos úgyhogy az nem releváns. de ha mondjuk összecseszte az eső, akkor szervíz előtt azért külön nem fogom elvinni. De igazából az esetek 98%-ban úgyse a belstérben dolgoznak a szerelők úgyhogy annyira nem számít.
2022. máj. 11. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok és lemaradt: nyílván kúltúráltan értettem, hogy nem számít. Nyílván nem viszek oda egy szemétdombot, mert nem ott dolgozik. Hanem arra, hogy nem fogja összemocskolni véletlenül sem, mert nem ott babrál. :)
2022. máj. 11. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig tiszta, a szervizben is mindig kiporszivozzak, és lemossak.
2022. máj. 11. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Régebben úgy vittem, most már nem különösebben izgat. Nyilván nem csatak sárosan viszem oda, de csak ezért nem is fogom lemosatni.

Arról ne is beszéljünk, hogy a márkaszerviz is szarik rá. Munkatársamnak lerohadt, assistance vitte, javították, ugyanolyan retkesen adták vissza, ahogy volt.

2022. máj. 11. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Belülről mindig tiszta, rendezett, kívülről meg helyzetfüggő. Nagyon koszosan nem viszem oda, de direkt nem mosom pont előtte. (Többnyire lemosva adják vissza egyébként)
2022. máj. 12. 07:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Leszoktam mosni előtte, mert nyilván szar úgy szerelni, hogy esik a sár a fejedbe pl a kerékjárati ívekből.
2022. máj. 12. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!