Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a Motul olyan übermayer...

Ha a Motul olyan übermayer profi "mindennéljobb" olaj, akkor mitől olyan olcsó?

Figyelt kérdés
Mitől olcsóbb egy Castrol, Mobil1, Liqui Moly olajnál? Csak a marketing miatt? Egyébként nekem is ilyen van most az autómban, de semmi extra dolgot nem vettem észre. Bár lehet pont ez a jó.
2022. máj. 10. 07:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

"Ha tudod mik a motorolaj funkciói és feladatai, akkor szerintem az is egyértelmű, hogy miben lehet jobb/rosszabb."

Jó, akkor szerinted mik azok a jelek, amit egy alacsonybab minőségű (de az alapvető minőségi követelményeket persze teljesítő) olaj esetén rövie távon tapasztalnál?

2022. máj. 10. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Ki a fene beszélt rövidtávú tapasztalatról? Olyat akarsz belemagyarázni, amiről egy szó sem esett.
2022. máj. 11. 04:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A castrol az jó?
2022. máj. 11. 07:23
 14/14 anonim ***** válasza:
igen jó ha angliába kimész ért, mert ide a gagyi pancsolt lengyel castrolz hozzák ami kb átlagos, nem rossz, de mégis csak low budget.
2022. máj. 11. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!