Autószerelőtöl egy 300000kmes autó jó vétel lehet?
Figyelt kérdés
Ismerem az embert precízen dolgozik, gondolom az autó is olyan,az ár az adott autó alsó ársávjában van.
2022. máj. 7. 06:58
1/9 anonim válasza:
Ha autószerelő, akkor tudja hogy mit ér az autó, ergo ha az alja, akkor semmit, rengeteg a javítanivaló rajta... De azt hittem ezt logikusan végiggondolva egyértelmű.
2022. máj. 7. 07:02
2/9 anonim válasza:
Nekem az autószerelőm rengeteget dolgozik a műhelyében, egy kocsira nincs ideje soha, a sajátjára.
2022. máj. 7. 07:07
3/9 anonim válasza:
Ha hobbi autója volt amit szeretett javítani,költött rá akkor valószínűleg jó,ha büdös munkás autó amire egy fillért sajnált költeni illetve nem akarta szerelni mert már szerel eleget vagy nincs ideje akkor nagy eséllyel rossz lesz.
Meg kell nézni és csak akkor lehet látni milyen,egy autót simán lehet úgy használni 100-150e km alatt is hogy kiköpje a lelkét és marha sokat kelljen rá költeni.Inkább egy jól karbantartott,megfelelően használt nagyobb futásteljesítményű autó mint egy visszatekert és/vagy városban hidegen rúgott,lesajnált de keveset futott.
A legjobb ha megkímélt és kevesett fufott csak az nem lesz olcsó.
2022. máj. 7. 07:18
4/9 anonim válasza:
Hát nem tudom. Egy szerelő is lehet sz#rrágó hogy elhanyagolja a kocsiját és ott spóroljon rajta ahol nem szabad.
2022. máj. 7. 07:25
5/9 anonim válasza:
Van több autószerelő ismerősöm. Kb ha 5-ből 1-től vennék autót.
Általában a saját kocsik javítására nincs idő, mert folyamatosan van munka és értelemszerűen azt csinálja amiből a pénz jön.
Meg kell nézni a konkrét autót.
2022. máj. 7. 09:36
6/9 anonim válasza:
Nem jobb mint egy magánszemélytől.
2022. máj. 7. 10:20
7/9 anonim válasza:
Sajnos ez bizalmi kérdés
1. a szerelő lehet jó ember, akkor pont hasznos a tudása mert javitotta.
2. a szerelő rossz ember, tudja mik a kocsi hibái és azt szándékosan elfedi
2022. máj. 7. 14:48
8/9 anonim válasza:
Ha azt mondja rendben van a kocsi, mégis a legolcsóbbak között van a piacon akkor bízz bennem sz*r van a palacsintába. Ha egy adott autó normális állapotban 1 milliót ér, és onnan még van feljebb miért adná el valaki 600-700 ezerért amennyibe a ganék kerülnek? Vettem már autót olyantól akinek elvileg az apja szerelő és rendbe tartotta a kocsit... Nem volt lehetőségem alaposan átnézni, de már a haza úton szembe jött jópár probléma. Megvettem egy 70 ezres autót 170 ért :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!