Alfa Romeo Giulia 2.2-es dízel használtan jó vétel lehet?
Adott a fentebb említett autó, egész jó árban van így négy-öt éves kora körül. 5,5 millió forintért nagyjából 200e km-et futott példányok vannak. A legszimpatikusabb számomra a dízel erőforrást használó 180 lóerős változat automata váltóval. Mindenképp egy automata dízelt szeretnék mert úgy hozta a sors, hogy napi minimum 80km-et kell ingázzak autópályán, illetve havi rendszerességgel egy-két 400km+ utazás is lesz benne előreláthatóan. Városba igazából nem használnám, arra van egy kalap Swiftünk, a mostani autónk, amelyet nem tervezek eladni, 2-3 km távokért nem röffenteném be az dízelt, biztosan nem tenne jót neki, meg hát arra itt a másik. F30-as 20d-ket nézegetem még, de olyan semmilyen számomra. Van belőle ezer meg egymillió darab az utakon, semmi olyan tulajdonsága nincs amire azt mondanám így látatlanba, vagyis képeke / teszteken keresztül látva, hogy ez nekem hű de kell. Arról nem is beszélve, hogy gyengébb is mint az Alfa meg öregebbek is jóval ennyiért, a kor meg szempont számomra.
Amit rólam tudni érdemes, hogy alapvetően imádok vezetni, sohasem volt még "komolyabb" autóm, de szeretnék már egyet végre.
Néztem a teszteket is a Giuliaról, de használt teszt még nincs, új autó teszten meg nincs mit nézni, jó oszt' kész, most gurult ki a gyárkapun, nem mérvadó. A kérdésem az lenne, hogy van e valakinek tapasztalata 200e km körül egy ilyen autóról? Népítéleten se találtam semmit, gondolom túl friss a modell még hozzá. Bár ha 5 év alatt nagyjából 0 negatív visszajelzés található az interneten vele kapcsolatban az alapvetően jó jel, hátha valaki tud konkrétabb dolgokat is.
Köszi előre! Szép napot!
Ha "komolyabb" autót szeretnél 5,5 millió forintért nagyjából, akkor az AUDI A6 Avant 3.0 V6 TDI quattro S-tronic válaszd 218 lóerős. Az Alfa Romeo Giulia 2.2-es dízel a nyomába sem érhet.
Szia, köszönöm a válaszod!
Lehet, hogy egy picit nagy lenne nekem az A6-os, de meg mondom őszintén, hogy a fő szempont nálam az, hogy ezeknek a "prémiumoknak" nevezett gyártók portékái között megpróbáljam megtalálni a lehető legszebbet (számomra) amely a lehető legmegbízhatóbb is. Ezekről az A6-okról mit érdemes tudni?
"Egyedül tán a Mercedes képes felnőni hozzá bizonyos modelljeivel, de a BMW végleg lemaradt a versenyben."
Akinek van az csak jót mond róla.
Illetve a dízelek között csak a program más, szóval ha a lekisebbet veszed, abból is kitudnak neked hozni 280 lovat.
A másik, hogy a QV futóműállítás módjait is belehet rakni utólag.
Ha imádsz vezetni, ahhoz ez tökéletes autó. Sokan csak azért nem ismerik el mert utálják az olasz autókat/Alfákat. Pedig ezt tényleg jó vezetni.
Tényleg szerinted egy ilyen kombi a nyomába sem érhet az egyik legjobb powersedan ami ma kapható??
Amúgy "Alfa Romeo Hungary. Az Alfások" facebook csoportba írd ki ezt a kérdést. Nagyok sokaknak van ott Giuliájuk, 1000%-ra veszem, hogy fognak neked segíteni.
Kedves utolsó!
Nagyon szépen köszönöm a kommented, mindenképp csatlakozni fogok a csoporthoz.
Az 1. és 3. válaszoló feltételezem ugyanaz a személy, köszönöm szépen neked is a segítséget. Az a gond számomra ezekkel az Audikkal, hogy 5,5-6 millió tájékán ezek többnyire 2012-13-asok, 300e km körül az órájukban. Hosszabban nézegetve őket, pedig ugyanaz a véleményem róla mint az F30-ról, számomra fantáziatlan, baltával faragott germán barokk kastély. Amivel nincs baj, csak nekem nem az esetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!