Fenntartási költségeikről ezeknek (hat típus képei lent) lehet tudni valamit? Évi 20-33 ezer km futásteljesítmény mellett (egyetlen autónak használva vmelyiket).Fogyasztás és biztosítás NÉLKÜL értve! Vannak erről a neten valahol tapasztalatok/írások?
A lehető legkisebb (vagy maximum közepes) benzinmotorokkal. Nem a legerősebb motorokkal szerelve!
Fórumok, tapasztaltok és/vagy fenntartásukról készült listák mind magyar, mind angol, mind német nyelven egyaránt jöhetnek.
Reménykedem, hogy néhányan tudtok ebben segíteni!
És előre köszönöm, ha tudsz használható információkat linkelni, vagy írni nekem!
BMW Z4 Roadster 2005
<>
Mercedes-Benz SLK Roadster 2008
<>
Mercedes-Benz CLK Cabrio 2008
<>
Lexus IS 250 Convertible 2010
<>
Chevrolet Camaro Convertible 2010
<>
Ford Mustang Convertible 2009
Leginkább a Z4, illetve még az SLK és a Camaro érdekel!
1-es vagyok
Amúgy nekem volt clk-m viszont 98-as évjáratú 2.0 kompressor a ritkább 192 lovas motorral
1 elektromos problémám volt vele illetve cserélni kellett az ablakemelő szerkezetet. Ezeken kívűl csak olajcsere illetve kopónalkatrészek (jah meg 1x töltettem a klímát)
Imádom amúgy az ilyen átlag magyart... Azt hiszik, hogy valaki vesz egy autót 7 millióért, ami nem egy Suzuki, hanem valami hangzatosabb név )lást Mustang, Camaro, SLK, stb...) akkor egyből jön ez a baromság hogy aki ilyet vesz annak nem számííít. Annak semmi sem számíít! Az szarja a pénzt! Igaz, annyiba kerülnek mint egy új Vitara, de nem számít! Hát aki ilyet vesz, az biztos nagyon gazdag.
Emberek... Mi a f@szér ne számÍtana? :D Egy 6-9 milliós használt élményautó marhára nem az a kategória hogy ott aztán nem számít semmi. Ha nem számítana, akkor venne újat... Marhán el vagytok tévedve :D.
Tény, hogy ezek az autók nem a spórolós gépek. Fogyasztanak, biztosításuk magasabb mint az átlag, gumizni sem olcsó. De most itt tegye fel a kezét akinek nem számít az, ha egy évben mondjuk 300 ezret költ a kocsira, vagy 1 millió 300 ezret.
Nyomorult minimálbérből élők nyomják ezt a hülye dumát állandóan. Ha egy "középosztálybeli" rá mer kérdezni valaminek az árára amit ő nem engedhet meg, egyből jön ez a baromság, hogy "majom meg banáán!!". "Ha kérdezed, nem neked való!!!". Menjetek már...
Hogy értelmeset is mondjak, vegyesbe ezek szerintem ilyen 12 literrel járkálnak el, úgy számolj. BiztosÍtást tudsz kalkulálni, az mindig egyén függő. Így látatlanban nem tudom megmondani. Mustanghoz, Camarohoz az alkatrészek sem drágák.
Ezek teljesen fenntartható autók. Nyilván nem egy Suzuki Swift, de nem kell havi 3 milliót keresni ahhoz, hogy fenntarts egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!