Mennyi km-errel ment adtátok el a régi autótokat?
Figyelt kérdés
Volt, akit több százezer kilométeren kiszolgált a járművetek?2021. dec. 22. 14:24
1/7 anonim válasza:
455.000 km. Roncskereskedőnek adtam el mert egy balesetben totálkáros lett. Pedig ment volna még bőven.
8 éves toyota corolla volt, nagyon szerettem.
2/7 anonim válasza:
304.000 km. Karbantartott, hibamentes, kívül-belül újszerű, autópályás autó volt. Kollégám vette meg, hirdetni se kellett.
3/7 anonim válasza:
Óra szerint 187.000 volt benne amikor vettem, 324.000 km-rel adtam el, 4 éve, azóta is használják
4/7 A kérdező kommentje:
Szép futásteljesítmények. :) Az enyém 15 éves, és most van benne valós 122 ezer km. Kíváncsi voltam, kinek mennyit futott az autó. :)
2021. dec. 22. 17:07
5/7 anonim válasza:
Még nem adtam el. 340e km van benne. 2004.decemberben gurult ki. :D
6/7 Koplárovics Béci válasza:
Egyet 110000km-t használtam, egy másikba 150 ezret raktam. De van olyan is, amelyiknél fogalmam sincs, hogy mennyiv volt.
7/7 anonim válasza:
Elso 83000 km-rel kerult hozzank, most 150000 korul jar, szulok hasznaljak. Masodik 145000-nel, 231000 utan kerult el tolunk, volt egy gond amit a muhelyunk nem tudott javitani, jottek a Covid szigoritasok, lezarasok, kellet masik auto, igy ment az ocskavasba. Idokozben visszakerult forgalomba, de nem tudom ha valahogy megis kijavitottak a gondot vagy ugy hasznaljak, ahogy elkerult tolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!