Toyota Yaris Verso 1,4 D-4D vásárlása előtt állok. Mit érdemes vásárláskor megnézni rajtuk? Mik a tapasztalatok vele?
Nem sok van belőle. Hahun 600000 és 1 millió között van az áruk.
Tudom, csúnya. De nekem nagyon tetszik a praktikussága és megbízhatósága. Volt már pár Toyotám, így műszakilag is bizonyított már nekem a márka.
Mi mást ajánlanál ebben árkategóriában, ami szintén rendelkezik ugyanezekkel a tulajdonságokkal?
(megbízható, keveset fogyaszt, 2 m3-es síkpadlós raktér)
Opel Combo 1.7 CDTI, Citroen Berlingo / Peugeot Partner 1.6 HDI, utóbbiak közel 3 m3-es raktérrel rendelkeznek... De ezek sem százasok.
Ennyiért nem fogsz a kívánalmaknak megfelelő kocsit kapni, kiváltképp nem egy 20 éves Toyota személyében, ami már szét van ütve, rohadva.
Ebben a pillanatban is egy 20 éves Corollám van. Semmi baja. 370000 km van benne. Ehelyett szeretném.
A jelenlegi kocsimnak semmi baja. Volt az előző generáció is. Azzal sem volt semmi bajom. Ezért is nézelődök Toyota irányba, mert sok év alatt engem meggyőztek.
Francia autót nem vennék. Főleg olyat, amit szinte biztos, hogy munkára is használtak. Ezeket pedig arra használták. Amúgy verso után gondolom nem meglepő, de a Kangoo kifejezetten tetszene is. Főleg amelyiknek panoráma teteje van.
Azért írtam feltételes módban, hogy tetszene, de nem vennék. Igen, erre voltam kíváncsi, hogy ez a motor például milyen, mert nekem eddig benzinesek voltak. Ezek hasznos infók is, amiket leírtál.
Mivel ezt a karosszéria változatot még nem használtam, ezért arra lettem volna kíváncsi, hogy vannak-e olyan pontjai, amire különösen figyelni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!