Az bajt jelent, ha 10km után tapintásra tűz forró az autó motorja?
Figyelt kérdés
Benzines. A vízhőfok jelző tökéletes helyen van, középen. Olaj hőfokmérő nincs benne. Szerelgettem egy kicsit az autót és amikor hozzáértem, majdnem hogy égetett. Természetesen ez 10km városozás után volt, nem hidegen. Ez normális vagy túlmelegszik?2022. máj. 4. 13:06
1/10 anonim válasza:
Persze hogy forró,hisz be van melegedve..
2/10 anonim válasza:
Hát még a dízelesek, főleg a turbó környéke...
3/10 anonim válasza:
Hát attól is függ hova nyúltál a motoron. Például ha a turbóhoz akkor odaég a kezed ami nomális.
4/10 anonim válasza:
Azt gondolom látod, hogy a hűtőfolyadék bemelegedve kb. 90 fok. A motorblokk ennél melegebb, különben nem tudná hűteni a 90 fokos folyadék.
100 fok feletti fémeket fogdosni nem bölcs dolog
5/10 anonim válasza:
Az még hagyján, hogy forró, de menetközben még mozog is.
6/10 anonim válasza:
Bár nekem nem meglepő, hogy az üzemmeleg motor, tényleg meleg, de mikor egy hosszab út után állok neki szerelni valamit az autón..hát... Szinte mindig elhangzik a "Hú baszdmeg, ez meleg!" mondat a számból, miutáb elkaptam a kezem....🤦♂️
7/10 anonim válasza:
Igen, az üzemanyag ég benne és az meleg
8/10 mindentudó99 válasza:
Az a baj hogy fogdosod. Nem szabad. Ha nem fogdosnád nem tünt volna fel hogy meleg.
9/10 anonim válasza:
90-100 fokot, a kipufogó leömlőnél simán ennél magasabb hőfokú tárgyat ha simán úgy megfogsz kézzel, hogy nem éget, az lenne a komoly baj!
10/10 anonim válasza:
Brummogott is? Mert ha igen, akkor lehet, hogy nem is motor, hanem medve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!