Mernél hibrid autót venni?
Figyelt kérdés
Bízol ebben a technológiában?2022. máj. 1. 16:23
11/27 Vortrex válasza:
#9 Pedig nem erről szól. Ott vannak a Pruisok. Nem is olyan drágák, nincs benne se váltó, se kuplung, se igazán kopó alkatrész, árammal se kell tölteni, és nem fogyaszt 5L-t. Ez nem átverés, hanem egy értelmes modern megoldás.
12/27 A kérdező kommentje:
Na ez érdekes. Bár az elektromos hatótávja nem olyan nagy. A benzines elvileg “káros” a környezetre. A hibrid meg olyan félút szerű. Bár én még nem mernék venni, többet akarok tudni a technológiájáról, megbízhatóságáról mielőtt milliókat költenék rá. Nem mondom hogy rossz, lehet hogy teljesen jó. De mivel nem igazán ismerem, illetve amit tudok róla, én egyelőre nem vennék ilyet. De persze mindenki el tudja ezt a dolgot dönteni.
2022. máj. 1. 17:19
13/27 anonim válasza:
Merni mernék csak nem veszek mert nekem nem jön be :)
De félni abszolút nem kell tőlük.
Vannak kifejezetten jó hibridek mint pl. a Priusok.
14/27 anonim válasza:
#7: az a tied, másikban meg turbódízel van
15/27 anonim válasza:
Prius már van vagy 20-25 éve mit akarsz még tudni róla?Az egyik leginkább megbízhatónak és költségesen fenntartható autónak tartják a piacon,nem hiába tartják olyan jól az árukat.
16/27 A kérdező kommentje:
Költségesen fenttartható alatt azt érted, hogy sűrűn elromlik, vagy ha elromlik nagyon drága a javítás, esetleg mind2 egyszerre?
2022. máj. 1. 17:51
17/27 Vortrex válasza:
Neked kár bármit is mondani :D
19/27 anonim válasza:
Cactus nagyon gyakran kérdezget eléggé gyanús dolgokat. Trollszagú nekem az úriember. Meg ilyen kérdést 2022-ben kiírni, hogy kell-e félni a hybridtől. Létezik a Google, létezik a YouTube, húszmillió oldalon lehet róluk tapasztalatokat olvasni és videókat hallgatni, erre nem, itt remeg tőlük, hogy úristen, hybrid, jujj, ajaj. Miért? A Toyotáknak majdnem csak hybrid modelljeik vannak, s még így magasan elsők a megbízhatóság tekintetében. Mi kell ennél több? Ráadásul, ha újonnan veszed, akkor 10 évig nem lesz vele semmi gondod garantáltan.
20/27 A kérdező kommentje:
Még fogok is sokat kérdezni ha szeretnék. Tudod nem muszáj ám válaszolni.
2022. máj. 1. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!