Magánszemélyként én is elvihetem műszaki vizsgára az autómat?
8: ugy hogy látszik ha nagy gond van.
Ennyi. Beindítja a kolléga, még be se álltak másik mögötte, ha füstöl már szól. ha ki van égve egy izzó kicseréli, ha check engine van vagy más hibajelzés már szól hogy hajjajj nem megy, és visszaadja a kocsit nem kér semmit.
Vizsga menete után: elmeséli hogy mennyire volt vacak pl a lengéscsillapító, vagy a kipuff, vagy mennyire rohad, esetleg szilentek bármi vaami gyanús
Ezekre odafigyelek, felírom, megcsináltatom így a következő vizsgáig nem lesz baja..
Rohadás 1 autón volt, 80e km-t futott vw konszernes autó, mondták hogy ez volt az utolsó hogy átmegy, tisztában voltam vele, eladtam.
Ez így szerintem teljesen normális, de különben háromezerért lazán csinálnak egy előzetes átnézést, volt hogy odavittem a vasat hogy valami kotyog a futóműben és a szerelő szerint minden jo. beálltak a rázópadra és szépen átnézték nekem, adtam nekik 3000 ft-ot, és kész volt.
Persze ismernek, minimum 4 gépjárművem van így egy évben több mint 1x megyek oda, (jelenleg 2 motor és 4 autó) de ha valaki párszor már vitte oda tuti megcsinálják annak is..
Nem akarnak buktatni, nincs lefizetés, de szólnak ha valami nem tűnik megfelelőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!