Magánszemélyként hol hirdetnéd a kocsid ha el szeretnéd adni? Ha vennél, hol keresnél?
A tulajdonosok számától függetlenül mindent átnéznék, amire az adott helyzetben lehetőség van, de az első, hogy a tulaj legyen az eladó és a törzskönyv meglegyen.
Ezután jön az átnézés, megállapodás és csak érvényes eredetvizsga után véglegesítem az adás-vételit.
Függetlenül attól, hogy 5 éven belül hanyadik tulajdonosa van, ugyanazt nézném meg rajta: mindent. Volt-e sérülve, fényezve (ez nem kizáró ok, csak árcsökkentő legfeljebb), általános műszaki állapot (fék, futómű, beltér, motor, amennyire lehetséges átnézni), gumiabroncsok, ilyesmi.
Második plusz kérdésed: újat hitelre nem vennék (nem is vettem hitelre az úja autómat szalonból, egyösszegben kp-ban fizettem), akkor inkább egy olyat, ami belefér a jelenlegi keretedbe. Kivéve, ha esetleg munka-célra is szükséges, pénzt termelsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!