3 éves autó is lehet zsákbamacska, de sokkal kisebb az esély rá, mint egy 10-15 éves autónál.
Márkaszervizbe kellett, hogy hordják, több minden megtudható róla, feltéve, ha magyarországi az autó. Ennyi időseb garanciás kell legyen, ha volt baja, akkor azt gariban javították.
2021. jún. 23. 10:01
12/30 anonim válasza:
HAHUN ott csak 30-40% a lakatosok aránya
2021. jún. 23. 11:24
13/30 anonim válasza:
Ha.hu n kerestem, joautok. Hu s kereskedésben vettem meg a mostanit, és a régit beszámíttaták, igazából nem kaptam érte kevesebbet, mintha meghirdettem volna és jöttek volna érte olyan "alkubajnokok", akik elviszik harmad áron aztán át sem iratják, és küldözhetem az adásvételit mindenhova ahonnan jön rá a bírság. Az utóbbi 3 autómnál ez volt, így egy gonddal kevesebb.
2021. jún. 23. 12:17
14/30 anonim válasza:
Hahu. Használt autó mindig kockázat, vidd el szervizbe átnézetni / állapotfelmérésre MIELŐTT megveszed (hirdetésben van ilyen funkció ahol meg tudod nézni milyen műhely van közel).
2021. jún. 23. 12:38
15/30 anonim válasza:
Eddig egyetlen autómat vettem használtan, a legelsőt. Azt a hasznaltauto.hu-n találtam. Ha a mostanit el szeretném adni, nekem is ez jutna eszembe legelőször, mint hirdetési felület. Esetleg talán még facebook csoportokban is meghirdetném.
2021. jún. 23. 12:43
16/30 anonim válasza:
új autót nemn szabad venni csak használtat 2010 ig kb
2021. jún. 23. 13:40
17/30 anonim válasza:
16: miért is?
2021. jún. 23. 13:44
18/30 anonim válasza:
mert szärok az ujak
2021. jún. 23. 13:50
19/30 anonim válasza:
18: attól, hogy nem futja rá még nem szarok, relax. Amíg csóró voltam én is ezzel nyugtattam magam.
2021. jún. 23. 13:52
20/30 anonim válasza:
Imádom ezeket a "2010-ig" és hasonló meséket. 2010-ben is szarok voltak az új autók, és az volt a fasza ami az előző évezredben készült, mert "az még autó volt" és "abban még benne van az anyag"
2000-ben meg a rendszerváltás előtti autókkal volt ugyanez. Mindeig van egy réteg, aki a tizenpár éves autókat sírja vissza. Még ha valami valóságapja lenne is ennek (nincs) akkor is orbitális baromság egy konkrét évszámnál élesen meghúzni a határvonalat. Ami 2010 decemberben készült az még jó autó, ugyanaz a modell 3 héttel később meg sokkal szarabbra készült, ugye? Fuck logic...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!