Magánszemélyként én is elvihetem műszaki vizsgára az autómat?
"Magánszemélyként én is elvihetem műszaki vizsgára az autómat?"
Igen.
Én régebben az NKH vizsgaállomásra vittem az autóimat. De most már azonnali forgalmi elvételt jelent ha valami nem stimmel. (Nagyon kevés apró hibától eltekintve.)
Ezért az utóbbi években az Autóklubhoz szoktam menni. Ott van előzetes vizsgálat és csak akkor kezdik a vizsgát, ha minden rendben van. Ha valami problémás, akkor máshol megjavíttatom és utána biztosan átmegy az autó. Ebben az a jó, hogy ők nem érdekeltek abban, hogy hibát találjanak.
Úgy kb. 8000 az előzetes és adnak mellé egy 4000-et érő tagságit. Plusz a vizsga állami díja.
persze.. Ezt valami őrült találta ki hogy a szerelő vigye el.
Minden magán állomás úgy megy hogy céljuk hogy átvigyék a kocsit..
Bemész, ha gond van és nagy gond szólnak nem vizsgáztatják le..
Ha rendben van, akkor levizsgáztatják, és szoktam kérni hogy nézzék át jobban hogy mi a gyanús mivel kell foglalkozni majd.
az egész 15 perc, mire 2x elmegyek a szerelőhöz mert leadom a kocsit meg elhozom 5x annyi idő, és ő is kér pénzt hogy elvigye ugyanoda
"Minden magán állomás úgy megy hogy céljuk hogy átvigyék a kocsit."
És hogyan oldják ezt meg? Mert ha elkezdik a vizsgát, akkor be kell jelentkezniük az NKH-hoz. (Most már másként hívják, de mindegy.)
Átvizsgálják a kocsit előzetesen is? Vagyis kétszer? És ezért mennyibe kerül a hivatalos vizsgadíjon felül?
Persze, én is vittem már NKH-hoz átalakítás miatt a sajátomat.
Bár általában úgy szoktam, hogy összekapcsolom az olajcserével és elintézi a szerelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!