Honda Civic (UFO Civic) 1.8 V-TECH milyen autónak számít?
Alapvetően egy jó és megbízható autó,típushibák leginkább kisebb dolgok mint rádió kijelző pixelesedés,kontakthiba,tükörbehajtó elektronika,egyes díszelemek,kilincsek idővel leesnek,lakkozás kopik hátul,kormánymű,futómű kopogás.Nem törvényszerűek,sokszor előző tulajok már orvosolták meg nem is fél millióba kerül megcsinálni.
Motor nagyon jó,nekem szedán van de élhető,alacsony fordulaton is lehet haladni,nem hangos pályán se(6 sebességes váltó),ha pörgeted megjön a hangja és jól húz.Fogyasztás nekem 80% város 20% országútnál 8,8 volt.
Forma az megosztó,egyedi és futurisztikus,nekem bejön de van aki ki nem állhatja.
Helykihasználást pedig dicsérik,nagy a csomagtartó és hátul is el lehet férni,az üléseket lehet mindenhogy is pakolni.
Erre is igaz hogy ha rossz példányt fogsz ki akkor megszívhatod vele,ne a kínálat aljából válogass,ellenőrizhető előélet,szervízkönyv előny és átvizsgálás se maradjon el.
Ennyi pénzből nagyon jókat fogsz kapni,de vizsgáld át őket azért.
Az én fogyasztásom 80%-ban városban,rövid utakon van ott meg az előző 75 lovas Thaliám is megevett majdnem ennyit pedig 3000 fölé nem nagyon viszem.Városban egyik ilyen kategóriájú autó sem fog 6,5-et fogyasztani.Hosszabb távú utakon persze kevesebb lesz,akkor reális a 6,5.
Azért 1.8-tól ne várjunk már 6,5-es fogyasztást...
Unokatesómnak ez a széria van, csak a Type-R. Ő nagyon elégedett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!