Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota GT86 2012-2013 körüli...

Toyota GT86 2012-2013 körüli mennyire számít problémás autónak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik formára és kinézetre, nagyjából ebben az 5 millió körüli sávban nézegetem az autókat és jobban tetszik mint mondjuk egy 3-as BMW vagy hasonló. Tudom nem ugyanolyan a két autó, de kicsit amiatt is hajlanék efelé ha megbízhatóbbak a Toyotak- mint a német autók?! Tudom ebben is megosztóak a vélemények, de valaki akinek esetleg van/volt ilyen autója megoszhatná a tapasztalatait, köszönöm!
2021. okt. 22. 17:32
 1/3 Koaxk Ábel ***** válasza:
Én német autó párti vagyok most is Audi-m van bár abból is ritka, viszont nagyon tetszik nekem is a GT86, műszakilag nem értek hozzá, de 3-as BMW-m már volt, lényegesebben izgalmasabb autónak tartom a GT86-ot! Én azt mondom, ha kicsit vagányabb vagy vállald be!
2021. okt. 22. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Csapágyasodnak.
2021. okt. 22. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semennyire. Ezek jól összerakott autók. GT86, Mazda mx-5 azok az autók, amikkel csapathatsz ezerrel, de ha megadsz nekik mindent időben, akkor az ükunokáid is mehetnek velük majd.
2021. okt. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!