Normális ez a hang? Másnál is van ilyen TSI motorral?
Van egy autóm, 2017-18-ban gyártott 150 lóerős TSI EVO motorral szerelt, 30 ezer km-rel vettem.
A gondom az, hogy néha olyan hang jön a motorból, mintha fogaskerekek kattognának nagyon gyorsan, vagy mintha valami lánc csörögne. Ez kizárólag 60 km/h alatt jelentkezik, alacsony fordulatszámon, és ott se mindig. Tehát úgy kell elképzelni, hogy megyek, elkezd csörögni, majd egy bizonyos fordulatszám felett elhallgat. Mivel garanciás, ezért elvittem egy márkaszervizbe, ahol beültek mellém, meghallgatták, majd azt mondták, hogy ez teljesen normális ennél a motornál, ugyanis a teljesítmény függvényében előfordulhat ilyen hang.
Nekem ez elég fura, nem tűnik normálisnak.. Más tapasztalt már hasonlót?
ui: olajszint rendben van, és amennyire tudom ez szíjas és nem láncos vezérlésű
#3 Ha a szerelő szerint nincs gond: "Lusta disznók basznak megmozdulni, büdös nekik a munka."
Ha a szerelő szerint baj van: "Rohadt pénzleső disznók rögtön a legrosszabbal riogatják az embereket és kiajánlanak egy 200 ezres munkát a semmire."
Döntsétek már el végre, egyszer és mindenkorra, hogy mi autószerelők miért vagyunk g*cik. Mert mindenért egyszerre nem lehetünk, szóval a hozzád hasonló megmondóemberek egyszer üljenek már le egy asztalhoz és hozzanak valami konszenzust a témában, mert kezd egy kicsit unalmas lenni. Habár vicces, hogy egyik mondatotok meghazudtolja a másikat, mint valami skizofrén aki önmagával vitatkozik, de attól még unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!