Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes napfénytetőt rakatni...

Érdemes napfénytetőt rakatni autóba?

Figyelt kérdés
Van egy csomag aminek több eleme tetszik, de része a napfény tető is, amivel nekem nincs tapasztalatom, párom viszont nagyon ellene van, mert szerinte nagyon melegben az csak plusz egy felület, ahol éget a nap.

2022. ápr. 30. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Hozzám is úgy került az Astra, hogy rossz volt. Megcsináltam, de a kezdeti érdekesség után, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor nyitottam ki.
2022. ápr. 30. 14:10
 12/15 Beviz Elek ***** válasza:

A napfénytető sosem fogja kiváltani a légkondit, nem is arra van kitalálva, akinek égeti a fejét az pedig nem akkor használja amikor kellene, fejégetős időben maximum bukóra kell nyitni.

A napfénytető nyitott funkcióját akkor kell használni mint amikor a kabriók nyitott tetejét is élveznéd. Sem túl meleg, sem túl hideg időben, amikor pont kellemes az időjárás, a bukó funkciót viszont lehet bármikor, akár szakadó esőben is szellőztethetsz (ha nem a dugóban araszolsz)

2022. ápr. 30. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett. Valamiért az egész autó dübörgött ha kinyitottam
2022. ápr. 30. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy van benne roló, szóval egyáltalán nem fog égetni. Na meg színezett üveg lesz benne.

Én áldom a szerencsémet, hogy lett. Ma már nem vennék olyan autót, amiben nincs.

Kifejezetten előnyös, ha napon állsz és résre nyitvahagyod, vagy ha olyan idő van, hogy klíma helyett lehúzott ablakkal mennél.

2022. ápr. 30. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Úgy döntöttem lesz benne napfénytető. :)
2022. máj. 1. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!