Érdemes napfénytetőt rakatni autóba?
Köszönöm!
Én is azt érzem, hogy ha ez drága opció, meg premium autókba rakják, akkor olyan nagyon rossz nem lehet.
Újabb lehetőség a rozsdára, beázásra, télen jobban kihűl
Annak mi értelme, hogy elsötétíted? Akkor 4 hónapig hasznos utána meg kínlódás
Ha jól értelmezem akkor újautó rendelésről van szó és a felszereltséget kellene összeállítani.
Én minden autót napfénytetővel vennék ha nem irreálisan drága extra. A gyári napfénytetőkkel nincs baj, eddig 3 ilyen autóm volt és nagyon imádom.
A párod nem kell miatta izguljon, el lehet húzni a sötétítőt és olyan mintha nem napfénytetős lenne az autó, de az üveg egyébként is szűri a fényt tehát nyáron sem zavaró ami bejut, cserében viszont kellemesebb a térérzet ahogy beszűrődik a fény.
15-20 fokban kifejezetten kellemes nyitott napfénytetővel menni, annál kevés jobb dolog van.
Semmivel sem rozsdásodik jobban amíg nem vered le a tető széléről a festéket, de miért vernéd? Ha arról levered akkor egy nem napfénytetősről is levernéd.
A gyári napfénytetőtől nem fog ázni az autó. A tető és a napfénytető között beszivárog a víz, azt összegyűjti a vízgyűjtő tálca aminek a 4 sarkában van levezető cső, az pedig levezeti a kocsi alá.
Becsületes nepper mondta az egyik beszerző körutas videójában, mikor BMW-t vett, hogy ha van tetőablak, akkor ki kell próbálni, aztán soha többet használni, mert mindegyik bedöglik.
Volt tetőablakos kocsim, de nem estem hasra tőle, nem is hiányzik. Klímának több értelme van, úgyis azt használja az ember ha melege van. Én az ablakokat se nagyon húzkodom le, tegnap is inkább klímáztam.
Én nem tetetnék bele az biztos.
Amiben ültem csak égette a fejem, mást nem éreztem belőle.
AZtán soknál meg ott beázik és szinte lehetetlen javitani.
Ha van légkondi benne akkor meg teljesen felesleges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!