Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy új Lexus LS...

Szerintetek egy új Lexus LS mennyire jó autó? Fullextrásan megéri azt az 54 millió forintot amit elkérnek érte?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert több mainstream értékelő oldal ilyen 10/6, meg 5/3 pontot adott rá, ami hát nem túl sok.

2022. ápr. 24. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem érte meg inkább vettem a Bentleyt kicsit drágább volt de simán megérte a felarat.
2022. ápr. 24. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Aki luxusra vágyik és megteheti, hogy ilyet vesz, annak jó. Nekem nem kéne, nem az én világom.
2022. ápr. 24. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:

#1. Ez most komoly válasz, vagy csak poénkodsz?

Milyen Bentley és mennyivel volt drágább?

Az LS az amúgy egy szedán…

2022. ápr. 24. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:

“Aki luxusra vágyik és megteheti, hogy ilyet vesz, annak jó”

Igen, de annak valóban jó?

Tehát ez egy jól sikerült luxus autó?

Mert attól, hogy valamit drágán adnak, luxus áron, még lehet rossz is…

2022. ápr. 24. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon tetszik...de azért ennyi pénzért már majdnem egy Audi RS6-ot lehet venni, lehet nem annyira luxi, de ezt megeszi reggelire.
2022. ápr. 24. 19:15
 6/11 A kérdező kommentje:

#5.

Egyébként maga az autó van már 30 millió körül is, az 54 milliósban minden extra benne van és még a fényezés is a legdrágább, úgy ennyi.

2022. ápr. 24. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
Hát úgy még azt mondom "megéri" ha mondjuk az nézzük egy type r ami közel sincs ehhez 12,5 millió :D...de ennyi pénzem még soha nem volt, nem tudom milyen szívvel adnám ki a kezemből azt a laza 30-at is.
2022. ápr. 24. 19:20
 8/11 anonim válasza:

Nem az a tipikus luxusautó, ami mutogatásnak való, ugyanis nem rendelkezik semmi olyan extrával (pl extra lóerő), vagy valami egyéb különlegességgel, ami feltűnést keltene. Tulajdonképpen nem is luxusautó, hanem prémium autó.

Viszont ez 10-20 év múlva is autó lesz, míg más luxusautók a Lexus élettartamának, megbízhatóságának, elromlás nélküli futástávjának a felét sem fogják hozni, de üzemanyag fogyasztásban a dupláját.

2022. ápr. 24. 21:14
 9/11 A kérdező kommentje:

#8.

Köszi neked is a választ! Ment a pont…

Még annyi, hogy szerintetek ez az autó, mondjuk “jég ezüst” színben, mennyire urizálós?

Mert nekem pont az tetszik benne, amit 8. is írt, hogy annyira nem hivalkodó…

Bár én nehezen ítélem meg, mert nem értek annyira az autókhoz, csak mostanában kezdett el kicsit érdekelni a téma.

Persze imádom a Dodge Challengereket, meg a Honda NSX-ekért is oda vagyok, de pl. hozzám egyik sem illene…

Túl “veretősek”.

Ezért majd egy visszafogott, de minőségi luxus, vagy luxus közeli autót szeretnék, ami nem a kirakatról szól…

És ez az autó talán ideális is erre, de azt még nem döntöttem el, hogy nincs e esetleg egy kicsi ízléstelenül elegánsnak látszódni akaró beütése.

Pl. nekem egy Genesis G80 olyan, amit emiatt nem vennék soha (meg még kevésbé Magyarországra való, mint szinte bármi).

De az meg mindenhol 10/8.5 meg 10/9 pontokat kap és felmagasztalják, a hozzáértők.

2022. ápr. 24. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt rossz helyen kérdezed... Az itt lévők szerintem soha nem ültek ilyen autóban, így ne is várj objektív véleményt...

Nekem tetszik, szoktam is látni a városban egyet, de ha majdnem 60 misit szánnék egy autóra, nem ezt venném.

2022. ápr. 25. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!