S Merci vagy Lexus LS?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok és miért,ha:
-10 éves autókról beszélnénk (a Mercedes benzines S 500, a Lexus meg hibrides lenne, mindkettő 5 literes bitang motorral
-lenne lehetőségetek venni újat ,mindkettő ára úgy kb 40-45 millió között forog.
2020. szept. 3. 14:54
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszik a Lexus belseje, ezért azt. Használtan egyiket sem venném, max csak 1-2 évesen első tulaj után.
2/8 anonim válasza:
10 éves hibridet nem vennék. Ilyen korban már minél egyszerűbb technológiát választanék. Pont ilyen megfontolásból a prémium márkák csúcs kínálatát is kerülném, inább egy E mercit vennék.
3/8 anonim válasza:
A Lexus és a Mercedes S osztály említése egy kérdésben viccnek is rossz.
5/8 A kérdező kommentje:
Pedig árban ugyanaz, kényelemben is, nem tudom miért lenne vicc említeni kedves hármas.
2020. szept. 3. 18:39
6/8 anonim válasza:
Árban ugyanaz, kényelemben, ergonómiában, minőségben a Lexus siralom a Mercedeshez képest, főleg ezek az újabbak. 3-as voltam.
7/8 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik, de valahogy a Merci felé húz a szívem, kicsit idegenkedem a Lexustól, talán mert még friss márka viszonylag.
8/8 anonim válasza:
Ha egy kategóriában lennének, akkor a Toyota Century pl nem is létezne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!