Ha lekérdezek egy autót rendszám alapján az Ügyfélkapun keresztül a gépjárműnyilvántartásból, arról az autó tulajdonosa fog bármilyen módon értesülni?
Miért értesülne? Mit tud abból meg, hogy Jóska Pista lekérdezte a rendszámodat? Arról kapsz értesítést, hogy valaki az utcán megnézte mi a rendszámod? Sőt ott egyből valós időben látja az autó típusát, színét, egyéb tulajdonságát is, még sem rohannak ki a kommandósok emiatt.
De simán kipróbálhatod, hogy lekérdezed a saját rendszámodat. Nem fog se e-mail, se telefonhívás se ajánlott levél érkezni hogy bárki közölje veled a tényt.
Nem kell aggódni, biztosan nem fog róla értesülni a tulaj.
Épp úgy, ahogy Te se tudhatod meg, ki az adott autó tulajdonosa, Ő se tudhatja meg, hogy ki nézett rá a kocsijára.
Nem illetve nevet tulajt sem tudsz lekérdezni
Sőt nagy kaliberű emberek mint....na majd kitalálod az ő rendszámukat beirva nem ad ki semmi infót mert le vannak védve, higgy nekem 2 év alatt több ezer rendszámot néztem ki folyton irom fel őket és otthon megnézem a müszakis -eredetvizsgás képeket sok csalót is fogtam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!