Az normális, ha a motorolajszint alacsonyabb közvetlen vezetés után, mint előtt?
Figyelt kérdés
Használt autót szerettem volna eladni egy kereskedőnek és azzal akarta lejjebb alkudni az árat, hogy biztos baja van, mert alacsonyabb a szint mint amikor a vezetés előtt néztük meg.
Ez helyes érvelés vagy abszolút hülyesség?
Úgy gondolom hogy rossz érvelés, mert utána nem folyik még vissza a helyére rögtön.
2022. ápr. 22. 14:26
2/6 anonim válasza:
hideg motornak más a hangja. Magasabb az alapjárat, az automata váltó is van, hogy később vált, stb.
Ezzel árat alkudni hülyeség
3/6 anonim válasza:
Teljesen hülyeség, bepróbálkozott. Leállítás után el kell telnie 10 percnek kb mire az összes olaj visszafolyik a teknőbe.
#2 te miről beszélsz?
4/6 anonim válasza:
Azért nem reklamált, mert az üzemanyagszint alacsonyabb lett miután mentetek vele?
5/6 anonim válasza:
Fúúú de kiröhögtem volna és ott hagytam volna a francba :D
6/6 anonim válasza:
Jujj, de át akartak verni.
Normális, hogy alacsonyabb, mert az olaj még nem csorgott vissza a teknőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!