Miért csinálja ezt az autó? ( Videó lent)
Ma voltam nézni egy Ford Mondeo MK4-et 2007 2.0 tdci .
Feleségem csinált egy videót ahogy vezetem és nem tudom hogy ezt miért csinálta az autó amikor lepadlóztam kettesbe és majd harmadikba is... Mi lehet a baj? Rezgett a kormány is, és a kipörgésgátló is bekapcsolodott mert ugye az autó csúszott oldalra fele kicsit .
1. Honnan a rákbol veszed hogy hideg volt? Talan ott voltal draga baratom? Lattad hogy hideg volt a motor ? Adnék én neked pofont nem egyet nem kettot hanem 10et is .
A másik meg szerinted hogy kell autot probalni? Felporgetni 1500ig es valtani? Mint a nyugdijasok? Tul sok itt az okoskodó de legalább igazatok is lenne
Adnék én neked pofont nem egyet nem kettot hanem 10et is .
szájkarate
Ja, olyan sokat tesztvezettél már hogy volt ideje bemelegedni a motornak? Az jó, akkor jó fej volt hogy engedett annyit menni vele a tulaj.
Ha meg eleve meleg motorral nézted az autót? Dízelt nem úgy veszünk... De igen, én csak okoskodok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!