Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meghúztam egy autot, mit...

Meghúztam egy autot, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az eset ma reggel történt, amikor mentem boltba. A bolt parkolojaba korulbelul egy 25 km/h mentem be, es ahova be szerettem volna állni, ott állt egy ujabb fajta BMW. Majdnem osszeutkoztek a kocsival de elotte fékeztem egy nagyot, le is fulladtam illetve dudaltam egyet ijedtemben. A bmw bal oldali hatso reszen par fekete karc szeruseg volt, de az en automon semmi nem latszik, de tenyleg semmi. Bementem a boltba es mire kijottem ott vart a bmw tulaja es kerdezte tolem hogy miert dudaltam. Elmondtam neki es kozolte hogy a kocsiban vegig bent ult a felesege. Mondta hogy o nem tudja hogy mi tortenhetett, a kocsin nem erzett semmilyen lokest. Majd vegul annyit mondott a tulaj illetve a felesege hogy nyugodjak meg, nincsen semmi baj, legkozelebb lassabban menjek be a parkoloba.

Most igazabol attol felek, hogy bemennek a rendorsegre es feljelentenek. A helyszinen egy szoval sem mondtak nekem ilyet, de megis felek.

Mit tehetek ebben a helyzetben?

2022. febr. 6. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem történhet, mivel a helyszínen “elengedtek”, mondták, hogy nem történt ütközés. Miért jelentenének fel? Ott helyben volt lehetősége megnézni az esetlegesen okozott kárt, és nem élt a lehetőséggel. Valószínűleg a karc előtte is ott volt.
2022. febr. 6. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Olyan helyen tortent, ahol látja a kamera. Ők mentek el elobb.

Bocsánatot kértem a kellemetlenségért amit okoztam es akkor is mondtak hogy jolvan, nembaj.

Csak ha lefotozták a rendszámom es megis feljelentenek, hogy huu hat igen kart okoztam ..

2022. febr. 6. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem történt semmi, csak nagyon megijedtél. Ne ijedezz, ezt az ügyet elfelejtheted, nem lesz belőle semmi.
2022. febr. 6. 16:31
 4/9 krwkco ***** válasza:
95%

"Most igazabol attol felek, hogy bemennek a rendorsegre es

feljelentenek."

Az emberek többsége még manapság sem teljesen rosszindulatú. Ezért, ha nem ütköztél nekik, megnézték a kocsi oldalát és beszéltek veled, akkor nem fognak feljelenteni.

De ha mégis, akkor sincs gond a következő okokból:

- a rendőrök nem szeretik még a jogos ügyeket sem, mert munka van vele. Ezért mindekit lebeszélnek a feljelentésről.

- ha a feljelentő tudja a rendszámodat, akkor ellentmondásba keveredik, hogy ha látott, akkor miért nem intézte el az ügyet a helyszinen, vagy miért nem hívott rendőrt azonnal.

- egy bizonyos határérték alatt nem indítanak ügyet

- ha tényleg mindenki megbolondult és a rendőrség elkezd nyomozni, akkor hamar kiderül, hogy a Te autód legkiállóbb része nem abban a magasságban van, mint a karc.

2022. febr. 6. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

25 km/h-val menni parkolóba az igen

Többet szerintem ne is ülj autóba főleg ne a kormány elé

2022. febr. 6. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Reméljük, hogy ez csak egy troll kitaláció, mert elképzelni is rossz, hogy egy ilyen agyhalott jogosítványt kaphatott..
2022. febr. 6. 18:20
 7/9 krwkco ***** válasza:
76%
Létezik egy egyszerű magyarázat: miközben parkolt, nem a sebességmérőt nézte a kérdező. Normál sebességgel ment, csak téved abban, hogy ez mennyi volt.
2022. febr. 6. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Majd vegul annyit mondott a tulaj illetve a felesege hogy nyugodjak meg, nincsen semmi baj, legkozelebb lassabban menjek be a parkoloba.

Most igazabol attol felek, hogy bemennek a rendorsegre es feljelentenek."

Minek sz0patnák önmagukat? Tudod mennyivel több macera lenne ez, mint addig elintézni, amíg ott vagy te is? Utólag mehet az ismeretlen tettes elleni feljelentés. Ha helyben elengedték a dolgot, nem fognak 3-at visszalépni és feljelenteni.

A kérdés meg az, hogy mit csinálj.

Főzz egy teát és nézz egy sorozatot vagy olvass utána gy könyvet. Alternatívaként rejszolhatsz is,hátha megnyugtat.

2022. febr. 6. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ezen rágódni.

Ha le alartak volna húzni, akkor nem engedtek volna el a helyszínről, hanem kp-t, de minimum betétlapot kértek volna.

2022. febr. 6. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!