Meghúztam egy autot, mit csináljak?
Az eset ma reggel történt, amikor mentem boltba. A bolt parkolojaba korulbelul egy 25 km/h mentem be, es ahova be szerettem volna állni, ott állt egy ujabb fajta BMW. Majdnem osszeutkoztek a kocsival de elotte fékeztem egy nagyot, le is fulladtam illetve dudaltam egyet ijedtemben. A bmw bal oldali hatso reszen par fekete karc szeruseg volt, de az en automon semmi nem latszik, de tenyleg semmi. Bementem a boltba es mire kijottem ott vart a bmw tulaja es kerdezte tolem hogy miert dudaltam. Elmondtam neki es kozolte hogy a kocsiban vegig bent ult a felesege. Mondta hogy o nem tudja hogy mi tortenhetett, a kocsin nem erzett semmilyen lokest. Majd vegul annyit mondott a tulaj illetve a felesege hogy nyugodjak meg, nincsen semmi baj, legkozelebb lassabban menjek be a parkoloba.
Most igazabol attol felek, hogy bemennek a rendorsegre es feljelentenek. A helyszinen egy szoval sem mondtak nekem ilyet, de megis felek.
Mit tehetek ebben a helyzetben?
Olyan helyen tortent, ahol látja a kamera. Ők mentek el elobb.
Bocsánatot kértem a kellemetlenségért amit okoztam es akkor is mondtak hogy jolvan, nembaj.
Csak ha lefotozták a rendszámom es megis feljelentenek, hogy huu hat igen kart okoztam ..
"Most igazabol attol felek, hogy bemennek a rendorsegre es
feljelentenek."
Az emberek többsége még manapság sem teljesen rosszindulatú. Ezért, ha nem ütköztél nekik, megnézték a kocsi oldalát és beszéltek veled, akkor nem fognak feljelenteni.
De ha mégis, akkor sincs gond a következő okokból:
- a rendőrök nem szeretik még a jogos ügyeket sem, mert munka van vele. Ezért mindekit lebeszélnek a feljelentésről.
- ha a feljelentő tudja a rendszámodat, akkor ellentmondásba keveredik, hogy ha látott, akkor miért nem intézte el az ügyet a helyszinen, vagy miért nem hívott rendőrt azonnal.
- egy bizonyos határérték alatt nem indítanak ügyet
- ha tényleg mindenki megbolondult és a rendőrség elkezd nyomozni, akkor hamar kiderül, hogy a Te autód legkiállóbb része nem abban a magasságban van, mint a karc.
25 km/h-val menni parkolóba az igen
Többet szerintem ne is ülj autóba főleg ne a kormány elé
"Majd vegul annyit mondott a tulaj illetve a felesege hogy nyugodjak meg, nincsen semmi baj, legkozelebb lassabban menjek be a parkoloba.
Most igazabol attol felek, hogy bemennek a rendorsegre es feljelentenek."
Minek sz0patnák önmagukat? Tudod mennyivel több macera lenne ez, mint addig elintézni, amíg ott vagy te is? Utólag mehet az ismeretlen tettes elleni feljelentés. Ha helyben elengedték a dolgot, nem fognak 3-at visszalépni és feljelenteni.
A kérdés meg az, hogy mit csinálj.
Főzz egy teát és nézz egy sorozatot vagy olvass utána gy könyvet. Alternatívaként rejszolhatsz is,hátha megnyugtat.
Felesleges ezen rágódni.
Ha le alartak volna húzni, akkor nem engedtek volna el a helyszínről, hanem kp-t, de minimum betétlapot kértek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!