Rögtön menjek az A2 ketegóriára vagy elöször inkább az A1-et csináljam majd meg 0 tapasztalattal?
Sziasztok! Tudom 1001 ilyen kérdés volt már, de tervezgetem, hogy levizsgázok motorra majd. Viszont a B jogsit is csak idén kezdem majd, és utána tervezem a motort. Tudom az A1 olcsóbb lenne ha meglesz a B, mint az A2, de ha úgy nézzük az A2 jobban megéri. Korlétlant nem qkqrnék rögtön, annyira nagy motor nem érdekel, elég volna nekem egy 250-es chopper.
Nem sokat ültem még motoron és akkor is csak utas voltam, de sokkal jobban megérné azzal munkába járni mint autóval.
Szégyen, nem szégyen autót se vezettem még annak ellenére hogy 31 múltam, de idén mostmár összeszedem magam és elmegyek levizsgázni.
Mit ajánlanátok? Menjek rögötn A2-re? Elég az A1 elsőnek?
A válaszokat elöre is köszönöm!
Az a1 kb értelmettlen, a 125ösök zöme elég gyenguszka... kva kiábrandító elmeny tud lenni, mikor sík terepen ki tudod húzatni 100-110el, aztan helymenetben meg örülsz, ha megy 40et és az autók tolnak le...
A2-be azért mar befernek igazi motorok is, nekem pl egy nagyrobogóm aprilia atlantic-om van, 500cm³, az egész országot bejártam már vele, + az alpokat, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!