Manapság miért fikázzák a régebbi benzines autókat? Mindenki ezekkel a hibrid meg elektromos vacakokkal jön. Csak azt felejtik el, hogy a Ladák még mai napig futnak az utakon, a hibridek hol lesznek 30 év múlva?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 19:42
11/14 anonim válasza:
Amúgy jót nevettem ezen az előző Ladás Cigós beszóláson.
Igen ,nem 1960van de sokaknak mèg 20èv lemaradásuk van ha azt hiszik a cigók Ladával járnak.
Amúgy abba belegondolt már valaki ha a kannibálokat túlèl egy autó az miből lehet? 😆
A cigók borsodban Audival Járnak.
12/14 anonim válasza:
A Nívát mai napig gyártják ,ugyanaz a licensz mint a règi.
Remek megbízható kis bakancs. Lehet vele menni 0ráfordítással tökön babon.
Èn vennèk is egyet vidèkre hobbytelekre ,nem èrdekel ki mit mond. De nagyon drága.
8-10millió asszem az új ára.
13/14 anonim válasza:
Te mégis miről beszélsz kérdező? Egy Lada ha elmegy 100 ezer km-t motorgenerál nélkül, az már kirívó teljesítmény. Míg ezek a vackok amikről te beszélsz, 300-400 ezer km-ket elfutnak alap karbantartással, kicsi fogyasztással, csendben, nagy erővel.
14/14 anonim válasza:
Hát, pedig Szabolcsban élek, de kb 1 kezemen tudom megszámolni mennyi kocka Ladát láttam ebben az évben. A 90-es évek autói viszont tényleg a csúcson voltak, s vannak. Mai napig látni régi dízeleket 700-800 ezer km-el, bontatlan blokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!