Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy autó...

Mennyibe kerül egy autó átfestése más szinűre mint a gyari festes ?

Figyelt kérdés

Továbbá az okmányirodába mi a menete ? Festes után irassam át ? Mennyi a költsége?

Köszönöm a választ !

2002 audi a4 b6 sedan

Bal első ajtot javitani kell, rozsdálni kezdett

2022. ápr. 17. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most az átfestés 500.000 körül lehet.
2022. ápr. 17. 07:23
 2/4 krwkco ***** válasza:
100%
És a motortérben, meg egyéb belső helyeken megmarad a régi szín. Emiatt szinte lehetetlen úgy megcsinálni, hogy ne legyen gagyi.
2022. ápr. 17. 07:58
 3/4 anonim válasza:
100%

Én fóliáztattam, viszont az nem csak annyiból állt, hogy rádobták a matricát és viszlát, hanem előtte ki kellett javítani minden apró kőfelverődést és horpadást.

A festés legalább 500 000 Ft lenne mifelénk. Az előkészítő munkálatok nekem 150 000 Ft körül voltak. Le kellett csiszolni és alapozni az egész elejét, motorháztatőt és a bal oldlán két nagy foltot.

Vidd el egy szakemberhez és kérj alánlatot, ő tud pontosat mondani.

Ha más lesz a színe, akkor asszem új forgalmit kell csináltatnod, ami 6000 Ft, de hogy ennyi-e a teljes folyamat, abban nem vagyok biztos, mert nekem szürke volt és szürke is lett, úgyhogy ezt a lépést kihagyhattam.

2022. ápr. 17. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Bp-n 650-nél kezdődik mostanában egy telifény + szétszedés, összerakás.

Nyilván van falun egy csomó olyan is aki megcsinálja az egészet 2 kilóért "színe lesz.." minőségben..

2022. ápr. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!