Menet közben kopogó hang?
Figyelt kérdés
Szép napot! Lenne egy ford fiestám 1.3 benzin 2004 évjárat. Az lenne a problémám menet közbe olyan 3000-4000 fordulattól kopogó hangot hallok a motortérből. Alapjáraton gázadásra semmi ilyet nem produkál. Esetleg valaki találkozott ilyennel ilyen hibajelenséggel??2022. ápr. 13. 09:31
1/6 anonim válasza:
Vagyis csak terhelésre jön elő a hang, pl hegymenetben?
Ezt hallani kéne, én a benzines csörgő hangra tippelek, amikor a dugattyúra rárobban a benzinkeverék.
Hibás kopogásérzékelő, rossz gyertya, rossz benzin, a beszívott levegő túl forró.
2/6 anonim válasza:
...illetve rossz lambdaszonda, túl szegény a keverék.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Csak túlterhelésnél hallom 3000 után. Ma rá dugatom szerelővel gépre, relemélem nem motor baja van ,mert 2 hónapja van nálam az autó nem akarok 1 vahyont kiadni mostani helyzetbe
2022. ápr. 13. 10:26
4/6 anonim válasza:
Már pedig egy 18 éves autónál lehet akár motor baj is.
De mi az hogy " Csak túlterhelésnél hallom 3000 után." ?
Mi az a túlterhelés?
5/6 A kérdező kommentje:
Túl terhelést arra értettem hogy nem 1500-2000 normal fordulatszámon csinálja, csak 3000 után produkálja mikor túl huzatom az autót.de üresbe adok neki gázt nem csinálja nem tapasztaltam hogy motorral lenne a probléma ,vizet nem főzi, olaj se fogy, az olaj állaga se utal arra hogy víz került volna bele, és nem füstöl az autó se hidegen se melegen.más problémáját nem vettem észre az autónak,csak ez a kopogó hang aggaszt engem most
2022. ápr. 13. 17:36
6/6 A kérdező kommentje:
És ezt nem csörgő hangnak hallom inkább kopogó
2022. ápr. 13. 17:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!