Ez mennyire számít gányolásnak, a küszöb foltozás?
Annyi az pedig, nekünk két teljes küszöb külső-belső elem + padlólemezbe belevágás és csere, fényezéssel (eredeti karosszéria szín) 230 ezer. Ez ennyibe kerül.
Most ér 400-at a 16 éves autónk a piacon... Hülye voltam mikor bevállaltam, de kellett a kocsi továbbra is mert ingázós, műszaki előtt muszáj voltam megcsináltatni.
Ez tipikusan az a kategória, amitől nem tudsz megszabadulni, csak jelentős bukóval, tudom, én is ebben az ördögi körben vagyok.
Két dolgot tudsz, szívod a fogad, magadba harapsz, eladod hatalmas buktával és veszel egy fiatalt, vagy pedig használod, javíttatod amíg szét nem esik...
az ország tele van ilyen önmetszővel, purhabbal takeszolt kocsival..
Te mennyire örülnék ha vennél egy kocsit, és ilyenekkel lenne tele? Vagy mennyire bíznád anyád életét egy kocsira ami az első kisebb balesetnél összecsuklik mert így van megcsinálva?
extrém példák ezek...de csak hogy értsd..
Ha már spúrkodsz akkor válaszd azt hogy kivág, foltoz, közben bele is nézhet hogy mennyire van elpusztulva a belseje.. aztán döntesz a folytatásról,.
Ha sosem adnád el akkor simán mehetne a lemezes szegecselés is, nem szólnak érte műszakin.
Bár nekem az alján van ilyen megoldás... kutya sem látja, kit érdekel? :D
Olcsó és tartós megoldás.
Hát tartós nem lesz, a szépség rajtad múlik. Viszont ha ilyen módszerrel csinálod akkor kb vége a "Korához képest aránylag jó állapotú" jelzés használatának.
Pár műszakiig talán elég a 70ezres ajánlat is. De ha már a küszöböt kell akkor már megnézném az ajtók alját, dobbetétek alatt illetve a bekötési pontokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!