Miért ilyen pocsékok a magyar utak főleg településen belül?
Előszöris hagyjuk a politikát, mindig is pocsékok voltak az utak.
Azt vettem észre hogy sok út már átadás napján hullámos. Meg döcög például a csatornafedélnél. Ez utóbbi valamiért mindig keréknyomvonalba kerül, ezt sem értem miért.
Aztán 1 év sem kell és esik szét az egész út. Előbb repedések, aztán a téli fagyban ezek nagyobbodnak, kátyúsodnak, befoltozzák de a folt valahogy sosem sikerül szintbe. És a végeredmény a már ismert folt-hátán-folt döcögős út.
De mégis hagyjuk a politikát. Azért hagyjuk, mert az elmúlt 30 évben, amiről tényleges emlékeim vannak, mindig is pocsékok voltak az utak. Előtte gyerek voltam / nem emlékszem. Szóval 30 év alatt volt minden politikai gitt egylet az ország élén, de nem lett jobb, nem érzem a változást. Semmi értelmét nem látom ebbe az irányba elvinni a témát.
Inkább szakmai hozzászólásokra várok :)
A Magyar ember az nem csak simán lop, 1 adandó alkalommal meg akarja szerezni az egész nyugdíjra valót.
Na ezért vannak szr utak.
Ha a politikat keruljuk akkor kb az lesz az amit a 3-as ir.
Kiegeszitenem annyival,hogy normalis orszgokban nem télen a minusz 10fokban kezdenek el kátyúzni meg utat épiteni,a 3 -as altal emlitett módszerrel
Mégse lehet hagyni a politikát, mert itt ebben az országban mindíg ilyenek voltak.
Ha felelősségre vonnák őket akkor lehetne jobb is.
Nem véletlen hogy elég elől áll az ország a korrupciós skálán.
EZért kerül többe a sima alföldön jóval többe az útépítés mint olaszba vagy spanyolországban.
Meglehet nézni a domborzati viszonyokat is.
Erre nagyon igaz az hogy:
A fejétől büdösödik a hal.
Dicső kormányunk polgármesterei városállamába igenis jó az út! Legalábbis nálunk a lakhelyemtől a gyárig remek, saját kezüleg építette I. Migránsoktól Megvédő Szita Károly úr! Ahol meg nem fideszes a polgármester az a város annyit is ér!
Szeged egy fertő pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!