Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem túl szervizigényes autók,...

Nem túl szervizigényes autók, amik hasonlítanak ehhez?

Figyelt kérdés

A Daewoo / Chevrolet Tacumában ültem, vezettem is, hiába csak egy "ócska, elavult" koreai, nekem bejött a belső tere, üléspozíció, hátsó láb- és fejtér (is) kínálata.

Ehhez hasonló modellek mik vannak még amikben elférni jól, de nem ormótlan nagyok (mint pl. egy Ford Galaxy / Seat Alhambra stb.), és nem túl követelőzőek szerviz szempontjából...?

Tudom, ott a "testvére", az Opel Meriva, de van még valami jó? Mivel nem lenne pénzem csak régebbire, így a franciákat inkább hanyagolnám.

2022. ápr. 11. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért azt megírhatnád, hogy mi a kereted, mert így elég nehéz bármit is mondani.
2022. ápr. 11. 08:03
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 nyilván sejthető, ha Tacumákat nézegettem...
2022. ápr. 11. 08:09
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
És szerinted mindenki fejből tudja azok mennyibe kerülnek? Vagy elvárod hogy nézzünk utána? Miből tartana leírni hogy x pénzt tudok rászánni?
2022. ápr. 11. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Arról nem is beszélve, hogy Chevrolet Tacumát lehet kapni 300 ezerért, meg 1 misiért is kapni, és azért nem mindegy. De nembaj, majd kitaláljuk hogy neked mennyi pénzed van autora.
2022. ápr. 11. 08:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha ideges, feszült vagy, akkor inkább másba vezesd le légy szíves a feszültségedet, ne rajtam, és ne e kérdés keretén belül... Köszönöm.

Igen, Tacuma van mindenféle áron, még millió fölött is, csak annyit meg nem ér meg.

És igen, elnézést kérek hogy nem írtam konkrét árat, de arra meg az a válasz hogy úgyse kapok annyiért semmit. Bár mindegy is milyen keretet írok, a gyk-s társadalomnak semmi se jó :)

Na de akkor, a jó állapotú Tacumák mostani áráért, azaz kb. 800 ezer - 1.5 millió forint közötti kategóriában néznék szét.

Én a napokban nem találtam szimpatikusat igazából, vélhetően ez az egyetlen modell amiért nem kérnek el hatalmas összegeket?

2022. ápr. 11. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Sem ideges, sem feszült nem vagyok, csak ha már tanácsot kérsz, akkor illik a legelején megadni minden fontos infót, hogy tényleg érdemben tudjunk segíteni, és a keretösszeg amit rászánsz kb az egyik legfontosabb infó. Ez a Te érdeked, nem az enyém. Azt is érdemes lenne megadnod, hogy milyen távokra használod, benzines, vagy dízel kell.

De most, hogy írtál valami konkrétabbat, lehet beszélgetni róla.

Jó választás lehet esetleg egy Ford C-Max, ami eléggé tágas, nem is néz ki rosszul, és az 1.8 vagy 2.0 szívóbenzinnel eléggé megbízható is.

Ha dízel, akkor inkább egy VW Touran-t ajánlanék.

2022. ápr. 11. 08:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, de ezek már - szerintem - túlárazottak. Benzinest szeretnék, mert megfontolnám az LPG-re alakítását. Vagy eleve olyat vennék.

Dízelt ebben az ársávban nem vállalok be. 6 éve amikor ugyanennyiért keveset futott Mo-i 1 tulajos 10 éveset lehetett venni, akkor vállaltam. Ha jó akarok magamnak akkor marad a benzin.

Az a baj, hogy ennyiért pont hogy szinte csak dízelt kapni...

2022. ápr. 11. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Suzuki swift
2022. ápr. 11. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Kösz, abban nem férek el... még kisebb mint a mostani autónk... és nem két főre akarok kocsit venni.
2022. ápr. 11. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!