Ha zsákutca az elektromos és hidrogén hajtás akkor mi lesz a jövő, talán az ammónia?
#6 Soha nem mondtam, hogy az etanol jó, azt meg főleg nem, hogy vágyom rá. Az etanolon kívül viszont mondtam más alternatívát is, de azzal már nyilván nem foglalkozol, mert az ellen nincsen semmilyen érvelésed és nem tudod megcáfolni. Elektromos aktivisták nem szeretnek olvasni.
Én csupán felsoroltam azt, hogy mit tartogat a jövő. Az etanol megkérdőjelezhetetlen, hiszen már most is folyamatosan emelik hatóságilag az üzemanyagok etanoltartalmát, először E5, aztán E10, de volt E85-ös próbálkozás is, ami nálunk ugyan nem futott be, de amerikában sokkal nagyobb tábora van, szóval idővel könnyen válhat valósággá akár az E85, akár az E100. A szintetikus üzemanyag szintén egy olyan dolog, amibe sok pénzt és energiát fektetnek, az is csak idők kérdése.
A kérdés az volt, hogy mi a jövő, nem pedig az, hogy nekem mi a véleményem róla. Én ezekkel se nem értek egyet, se nem támogatom, se nem tiltakozom ellenük. Őszinte leszek: szarok az emberiségre. Végignézek az emberiségen és nem sok megmentésre érdemes dolgot látok, úgyhogy nekem tökéletes a full tiszta benzin is. Ennek tudatában hívj legközelebb "zöld aktivistának". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!