Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elhagytam robogóm kulcsát,...

Elhagytam robogóm kulcsát, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Mai nap elhagytam a robogóm kulcsát, így haza kellett toljam. Rágott az ideg rendesen, de megnyugtatott, hogy itthon vár a pótkulcs. Namost, az is eltűnt. Így teljesen lekarmolt az ideg... :D

Olvastam, hogy lehet kulcsot másolni, a zárszerkezetből.

Aki járt már így mint én, mennyi idő volt, és mennyibe került a mutatvány? Sajnos s.o.s kéne, hogy minnél hamarabb beindíthassam pizzás robogóm :D

2022. ápr. 7. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Holnap keress fel egy zárast, hogy meg-e tudja csinálni mert nem mindegyik csinál ilyet.
2022. ápr. 7. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiveszed a gyujtáskapcsolót, és elviszed egy olyan kulcsmásolóhoz, ahol zárhoz is csinálnak kulcsot. De ez nem lesz sos, minimum 1-2 nap.

Vagy veszel hozzá egy másik gyujtáskapcsolót és ülés zárat.

2022. ápr. 7. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan hazatoltad!?

Én egy csavarhúzóval, ami volt a motor szerszámkészletében, lecsavaroztam a burkolatot, széthúztam a gyújtáskapcsoló csatlakozóját, oszt direktre kötöttem hazáig.🤷‍♂️

Persze ez csak akkor játszik, ha nem imobiliseres.

2022. ápr. 7. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Haza a ***... :DEgy 2004-es kismotor, nem imos :D

Erre pont nem gondoltam ott éppen :D

Köszi mindenkinek a választ!

2022. ápr. 8. 05:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam leírom, hogy hova vittem a gyújtáskapcsolót, hátha valaki jár úgy mint én :D

Budapesten, a Lónyay utca 64. szám alatt található egy cipész - kulcsmásoló mester, 2 munkanap mire készen lesz.

2022. ápr. 8. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!