Át lehet alakítani autót összkerekesre?
Figyelt kérdés
Turbóval megfújtunk egy 2 literes blokkot, de olyan erős lett, hogy túrja az orrát elinduláskor.2022. ápr. 7. 15:49
1/8 Beviz Elek válasza:
Ha annyira értenél hozzá hogy tudnál turbót rakni egy szívó motorra, akkor tudnád hogy jut el a váltótól el a kerékig a hajtás és tudnád mit lehet megoldani és mit nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak kontruktív válaszokat kérek, beteg emberek kíméljenek. Szóval nem mondtam, hogy személyesen én raktam rá a turbót a szívómotorra.
2022. ápr. 7. 16:04
3/8 anonim válasza:
Persze hogy össze lehet tákolni. Szerencsére forgalmit már nem kapsz rá.
5/8 Beviz Elek válasza:
MegfújtUNK
Magyar nyelvben ez azt jelenti hogy te is részese voltál, ha csak kávéhordó kisinasként lábatlankodtál akkor te nem voltál részese, semmi közöd hozzá.
6/8 anonim válasza:
Kérdésre a kérdés, hogy létezik-e ebből az autóból öszekekes? Tehát az alváz úgy van kialakítva, hogy elfér a kardán, illetve a futóműfelfogatási pontok is elég erősek hozzá.
7/8 A kérdező kommentje:
5
Írtam, hogy beteg emberek kommenjeit nem kérem... Vedd be a gyógyszereidet és nézd a tv-t.
2022. ápr. 7. 16:53
8/8 A kérdező kommentje:
6
köszi, ez jó kiindulási pont, 2004-es Suzuki Ignisről van szó
2022. ápr. 7. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!