Teljes fényezés ára?
A veterán autómat szeretném OT-ra vinni. A fényezése alapból egész jó, néhol lenne mit javítani, viszont más dolog miatt teljesen szét kell szedni az autót. Ez miatt arra gondoltam, hogy mivel egy 10-15 év múlva amúgy is le akartam volna fényeztetni, logikusabb lenne most megtenni és az egész autót újra fényezni.
Valakinek van tapasztalata, esetleg pont felújítás miatt fényezett-e autót, hogy mostanában milyen árban van egy közepes méretű autó teljes fényezése (természetesen nem kókány, hanem precíz munkával, jó alapanyagokkal)? Tudom, ezt nem lehet megmondani pontosan, látatlanban meg végképp, csak tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi.
Helyileg vidéki megyeszékhelyen lenne, nem Budapest.
Köszönöm!

#4 csak súgok. 30 évtől lehet egy autót OT-zni..
Hány olyan autót mutassak 1991 előttről, aminek a gyári színei közt bőven van metálszín?

Rendben, akkor kötözködj tovább ha jól esik.
Igen, vannak olyanok, igazad van. Sőt, gyöngyházfényűek is voltak.
Én a saját tapasztalatom tudom. 37 éves az autóm (85-ös), és nem volt metálfényű.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!