Egy VW Passat kombi teljes lefestése mennyi festékből, edző komponensböl illetve hígitobol, vagy egyéb oldoszerbol kivitelezhető?
Ha jól olvasom, van akkora szakmai rutinod és rendelkezel olyan eszköz ellátottsággal, hogy egy autó teljes fényezését elvégezd, viszont a munkához szükséges anyag mennyiséget, már nem tudod megbecsülni?
Nem tudom miért, de némi ellentmondást érzek...... ;)
Hölgyeim, és/ vagy Uraim!
Ha már szükség volt arra, hogy tovább fókuszáljam a kérdést és ennek ellenére is redundáns választ kapok, akkor valószínűleg egyesek indulati töltése körül lappanghat a probléma gyökere, tehát nem tudom, mivel érdemeltem ki, de ,,köszönöm szépen’’ ezt a ,,kifejezetten kellemes fogadtatást’’.
"a probléma gyökere" az, hogy fogalmuk sincs a válaszról.
Én megkérdezném egy autófesték boltban. Biztosan tudják, hogy a fényezők mennyit szoktak teljes autóhoz venni.
Egyébként, ha kiindulunk abból, hogy egy gyárinál kevésbé egyenletes házi fényezés kb. 80-100 mikron vastag, akkor az négyzetméterenként 1 deciliter festék kell.
100 mikron = 0,1 mm = 0,01 cm = 0,001 dm. Szorozva 100dm^2-rel, az 0,1 dm^3=0,1 liter.
Ez az összes olyan réteg összege, amit a festékvastagságmérő mér.
Ne használj olyan idegen szavakat, amiknek nem ismered a jelentését, mert nem csak tudálékosnak, fogsz tűnni, hanem szimplán idiótának...
Egyébként pusztán jóindulatból adjuk ezt a választ. Akinek van egy kis fogalma róla, az pontosan tudja, hogy aki ennyire nem ért hozzá, az otthon nem fogja tudni megcsinálni. Többet árt, mint használ vele.
Miután a fényezéshez szükséges alapvető mennyiségekről nincs ismereted, számodra minden infó újnak minősülhet.
Így a "redudáns" -vagyis új(!) adatot nem tartalmazó- kifejezés, részedről nem helytálló.
Vajon miért gondolom, hogy ezzel a kérdéssel nem is az autót, hanem csupán önnön személyedet akarod fényezni? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!